Ahojte, celú noc som nemohla spať lebo ma neskutočne svrbela hlava a aj uši tak som ráno išla do lekárne a pozreli sa na mňa a boli šokované ze čo to mám,nikdy v živote som to nemala neviete čo to môže byt ?
Foto nejde zväčšiť daj to komentu a odfoť aj bližšie. Ale bud nejaká reakcia alebo niečo máš na vankúšoch
Toto je šokujúce? No neviem ….vyzwra to ako štípance
a nie su to vsi? dcera tiez mala dostipany aj krk, ked mala vsi...
@bambi3310 moja dcera mala take stipance od vsi 🤷♀️
Svrab?
Vši
Aj ja som si raz davno myslela, ze mam alergiu na novy sampon a nakoniec to boli asi 2 vsi, ktore som chytila od mojho maleho skolaka 😀. No nemala som taketo flaky na krku.
To skutocne vyzera na nejaku prudku reakciu na cokolvek. Ked je chora pecen, casto sa to prejavuje podobnymi "bolakmi", ktore svedia. Poziadaj blizkych nech ti dokladne prezru vlasy. Ak to nebudu vsi, chod k obvodnej ci by ti nezobrala krv na pecenove testy a nech ti da vymenny listok ku koznej.
Hmm plostica?
@bambi3310 neviem ci je to zrovna "sokujuce" ale ak sa ti to stalo zo dna na den, moze to byt od nejakej potvory alebo alergicka reakcia. Skus to odfotit detailnejsie. Takto to vyzera len ako par pupakov. Mas to aj vo vlasoch?