icon

Svrbenie celého tela

30. sep 2022

Dobry den , cim je sposobene svrbenie takmer celeho tela ? Najma nohy a ruky alebo vsade kde sa dotknem na tele ma zacne svebiet to miesto…ak viete niekto mi poradit co na to alebo cim to je sposobene tak budem rada 🙂

sima338
30. sep 2022

podľa mňa alergia na niečo, treba pátrať podľa mňa v tomto, popr. určite skočiť aj na kožné, kde ťa asi pošle obvodný lekár...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
autor
30. sep 2022

@sima338 dakujem ale ziadnu alergiu mi nezistili .
@ninka297 ako ono skrabem si napr lytko 5 minut pokym ma to neprestane svrbiet ale inak mi nic nepomaha jednoducho to musi prestat samo svrbiet preto mam riadne doskrabane miesta kdekolvek na tele a robia sa mi malinke chrasticky 🙄 kovid som mala ale pred 2 mesiacmi toto mam takmer polrok a ano neriesila som to doteraz lebo nemala som taketo svrbenie a chrasticky ako teraz a nebolo to take caste…

petkasaurus
30. sep 2022

Ak si tehotna, smer pecenove testy, js som mala tehotensku hepatopatiu.

anicka176
30. sep 2022

Ak za tým nie je alergia, tak by pomohlo by vyšetrenie krvného obrazu a biochémie krvi - hlavne pečeňové parametre, bilirubín

ninka297
Odpoveď bola odstránená
heln
30. sep 2022

mna zvykne svrbiet koza z avivaze, preto pouzivam len sensitive avivaz,
pri problemoch s pecenou moze byt svrbivost,
ked spominas chrasticky, nemoze to byt svrab? zacina hlavne na rukach medzi prstami a postupne sa rozsiruje.

darijja
30. sep 2022

Mna takto zacalo svrbiet telo asi po 5rokoch brania antiky... ked som ju vysadila, preslo to.. chodila som po milion vysetreniach, vsetko som mala ok. Nakoniec mi na sone jeden doktor povedal, ze to bude podla neho z antiky a tak aj bolo..

janetinka27
30. sep 2022

moze byt aj cukor

aceris
30. sep 2022

Sup k lekarovi, lebo tu ti kazda napise inu skusenost. U mna to bola histaminova intolerancia....

66simonka66
30. sep 2022

Ja som mala svrbenie z potravinových intolerancií. Ako náhle zjem vajcia alebo mliečne výrobky, telo ma tak svrbí, že nedokážem spať. Svrbenie mi trvalo takmer dva roky kým som prišla na to, čím to je.

liv1
30. sep 2022

Ak si tehotna, tak to moze byt pecen. Ak nie ai, moze to byt pokojne alergia na chlad, farbivo oblecenia, jedlo, ktore ti netestovali, lebo oni nikdy neurobia testy na vsetko.

pokemonkaa
30. sep 2022

mozu to byt aj premnozene kvasinky v tele (vysetrenie robi alergolog)