Neviem ani ako zacat...Uz vyse tyzdna ma svrbi cele telo plus chodidla najprv to zacalo chodidlami a teraz uz aj cele telo davam si protialergicke tabletky dithiaden nezaberaju vobec ...Vzdy sa budim v noci na svrbenie a zhorsuje sa to kam treba s tym ist oplati sa mi ist za obvodnym ci rovno na kozne ?dakujem..som zufala :/
Mňe svrbenie tela prinieslo cukrovku 2 typu. Až tak hnusne má pálilo ani spať som nemohla. Najprv len ruky nohy a potom postupne cele telo. Plus som veľa vody pila a chodila veľmi často na malú potrebu.
smer obvodný lekár a urýchlene.
Ak si nahodou tehotna tak urychlene k lekarovi.. ak nie si,aj tak na hepatalky..
Niečo to svrbenie musí spôsobovať a v prvom rade je dôležité proste zistiť, z čoho ho máš. Bo takto môžeš užívať lieky zbytočne, keď na ten druh vôbec zaberať nemusia
@dilino to vazne?No v mojej rodine je ta cukrovka mna oalia chodidla a v noci ma cele telo svrbi to sa uz neda vydrzat tyzden uz co som nevyspata ,dnes som bola u doktora dal mi zodac rano a 1 tbl dithiaden vecer a 12steho sa mam ukazat a ked to bude pokracovat idemi brat krv a odborne vsetky vysetrenia urobi
@kaja502 vážne čo si myslíš že by som ťa klamala. Uplné mi náhodne objavili cukrovku ani som to nečakala ako blesk z jasného neba. Nemáš možnosť si odmerať cukor.2 cukrovka typ je taká že lekárka mi povedala že môžeš žiť aj roky bez toho aby si o tom vedela. Nemáš iné príznaky. Nepiješ veľa vody a nechodíš veľa krát za deň na WC.Dalej príznakom je aj únava, potenie teplým potom, a veľké svrbenie celého tela postupne.Daj si vyšetriť krv alebo ak máš možnosť nech ti niekto odmera cukor.
@kaja502 vieš čo mňa najprv len svrbeli dlane iba tak potom začali ruky cele potom brucho a už teraz má prestalo telo svrbieť lebo už dostavám výsoke dávky liekov na cukor tak tým ako keby sa to utlmilo. Podľa mňa a príznakov môžeš mať cukrovku.Ta 2 typ že môže byť aj 10 rokov a ani nemusíš vlastné zistiť že ju máš. Pokiaľ nenavštíviš lekára.
Ahoj, nechcem Ťa strašiť a určite to u Teba nemusí byť nič vážne, no u mňa bolo strašné svrbenie celého tela, nočné potenie (a večerné občasné zimnice) prejavom rakoviny lymfatických uzlín...Určite trvať na odbere krvi, skontrolovať aj onkomarkery a iné hodnoty, aby sa vylúčilo to najhoršie...
@kaja502 skontrolovať pečeňové testy