Ahojte baby, pred dvoma týždňami mal priateľ biele bodky na žaludi, mierne ho to aj svrbelo, už to zmizlo a vraj už ho nič nesvrbí. Min.víkend sme mali sex a odvtedy pociťujem aj ja svrbenie. Nemám žiadne vyrážky, trohu výtok, skôr hustejší, ale nijak špecificky nezapácha.
mala to už niektorá?
asi skočím aj za gynekológom, ale až koncom týždňa, momentálne som odcestovaná
ďakujem
@natalushka nevadi ze uzivam HAK?
@fallenkaa asi by som si niečo prečítala o pohlavných chorobách. Pri syfilise je výsyp....
@bonaqa2013 naco tu pleties syfilis preboha? Ten sa prejavi v prvom stadiu nebolestivym vredom ..aky vysyp? Niekto iny by si tu mal nastudovat nieco o pohl chorobach 🙂
@aneta8875 urcite nie🙂 a hlavne ziadny styk v najblizsej dobe🙂 priatel by si ho mal natierat aspon 2tyzdne..
@aneta8875 a čo tie biele bodky? chceš mi hádam nahovoriť že si to nakreslil bielou fixkou? 😀
@bonaqa2013 ty si neni normálna 🙂 neexistuje len syfilis 🙂 a okrem toho už tri roky sme spolu , mať jedného partnera to ti asi nič nehovorí
@fallenkaa tak mne to hovorí, mám 4 deti, ale podľa toho čo si opísala asi to moc nehovorí tvojmu partnerovi. Nikdy nehovor nikdy. 😝
@fallenkaa asi skoč aj za gynekológom, fakt dobrý nápad. A partner k urológovi. Zrejme to bude mykóza, ale dg na modrom koníkovi nie je až tak spoľahlivá 😀 Mykózy sú pre lekárov neškodné záležitosti, ale dlhotrvajúce latentné (raz svrbí raz nie, raz je to ok, potom zas nie), sú nie len veľmi nepríjemné, ale stála prítomnosť húb a plesní v organize aj keď bez príznakov, oslabuje imunitný systém. Liečbu urýchliš ak sa budeš vyhýbať sacharidom v strave.
@bonaqa2013 máš asi vlastnú skúsenosť so svojim partnerom/mužom? 🙂
@fallenkaa boze a hned najdu problem vo vztahu 😠 , podla mna je to mykoza u muza sa prajavi tymto výsypom a u zeny su priznaky ake mas , mne dala lekarka take tri cipky a pekne to preslo a aj manzelovi poslala mast ,napisanu na mna , 2tyz .bez styku ,len ak si odcestovana kup si nieco ,lebo to vie prerast do neskutocneho palenia a svrbenia aspon canesten combi to je krem a tableta co sa zavedie.......mala som to len raz ked som ostala tehotna ,ale to bol horor
a kupit si aj probiotika velmi pomahaju pri mykoze
@fallenkaa ale kdeže, môj len do práce a domov. On má najradšej pivo, cigarety a ležanie pred telkou ...
@bonaqa2013 to ti nezávidím 🙂
Chod ku gynekol. Da ti lieky pre teba a aj pre muza. Aby ste si nepodavali mykozu navzajom dookola.
@fallenkaa dajte canesten,ty tabletu,priateľ krém..prípadne zapite obaja tabletu Mycomax..a bude to ok🙂