Pred dvomi týždňami som sa dozvedela od kožného, že môj problém vyzerá ako svrab. Urobili sme v domácnosti opatrenia, ako pranie na 90, oblečenie do vriec a podobne..
Bola som uňho na kontrolu, ale spýtal sa len či pribudli nové vyrážky a či cítim svrbenie a ak nie, máme fungovať normálne ďalej.
Moja otázka znie či mám naozaj fungovať ďalej, pretože sa bojím, že to nie je preliečené a naozaj rada by som to mala prešetrené pod mikroskopom, ale očividne tu v okolí nikto toto nerobí. Počula som, že svrbenie pretrváva aj neskôr, ja ho necítim, ale pri jemnom svrbení už panika a naozaj už nevieme čo ďalej. V domácnosti sú zatiaľ všetci ok..
Ďakujem za Vaše skúsenosti/rady.
@jenisjenis isto im niečo predpísal, keď nie to tebou spomínané. .tak sirovu masť
@mfilkova môžeš ešte cítit svrbenie, to už aj psychika dostala zabrať a celkovo máš pokožku podrážděnu a vysušenu..ak si dostala infectoscrab a všetci členovia domácnosti sa s tebou preliecilil, tak by som to pre istotu ešte raz zapakovala, teda natrieť sa na noc a minimálne oprať zase posteľné prádlo. Aj tak rátam, že to teraz robíš dokolecka
@mfilkova teraz som počula, že dávajú aj invermectin, lebo je plno zásob na sk po koróně...dostali ste aj to, lebo viem, že v Rakúsku to predpisuji
@mfilkova mal vam.predpisat mast Infectoscab to sa natiera potom.to.min tusim.12 hod nechate na sebe umyjete a potom sa to moze pfe istotu este tak.2 x.zopakovat.
Doma vsetko vyprat na 90 vydezinfikovat vycistit