Prosim poradte mi,lebo som uz zufala ako sa zbavit svrabu.minuly tyzden mi bol diagnostikovany.lekar mi dal masticku(som v zahranici) ktorou som sa mala hned natriet a dalsi krat az po 7 dnoch.po prvom natreti to chvilu vyzeralo OK ale vcera sa mi znova vyhadzali vyrazky.natriet sa mam az o 2 dni.od minuleho tyzdna nic ine nerobim,len periem,zehlim.vsetko som vycistila,vytepovala.kym sa dostanem ku doktorovi,chcela by som vediet,co vam pomohlo aby Ste sa toho zbavili,ak s tym mate skusenosti.dakujem za kazdu radu.
Chcem sa opytat,ci neni nahodou toto svrab ? Dakujem
To máš celé červené? Svrab robí pravidelné cestičky a toto vyzerá byť väčšia plocha...A bola si s niekým, kto má svrab?
Tie ryhy máš ako do kože a svrab sú cestičky červené, lebo on je pod kožou a strašne to svrbí....
To netúším 😉 . Ale strab veľmi svrbí, to by si sa škriabala až do krvi 😒
oki, potom napíš, čo povedala kožná 😉
@leinka733 dnes som bola u koznej a mala si pravdu,neni to svrab..tie vyrazky su spojene s ekzemo,ktory sa mi obcas vyhadzuje ,ako aj teraz na krku a ociach.. a tie cesticky vyzeraju uplne inak,toto mam z toho,ze ma pokozka malo zivin ..a vacsinou na tejto lavej spavam..tak sa mi takto koza zmenila..
Som rada, že som sa nemýlila 😉 . A prajem skoré uzdravenie.
Ahojte aja mam asi svrab
Dasa kupit nieco z lekarne?
Mam maleho 10m.syna
S cim ho mam natriet aby to nedostal odomna?
Masť predpise iba lekár, stačí, keď pôjdes k obvodnemu.
Peroxid vodíka 12 percentný s farbou zabíja vši aj hnidy.urcite bez farby zabije aj svrab.je to tiež chrobák.nie?
Natierať sa tri dni sírovou masťou, a nekúpať sa. Všetko treba vyprať a byť izolovaná.