Svetielko pred očami

juraj456
17. nov 2023

Zdravím vás tento krat nepišem o sebe, je sviatok a víkend. Manželka je tehotná a vyzerá že a problem s krčnou chbrticou pár dní, bola na očnom tak všetko je v poriadku. Ale niekedy jej to ide až do čela jednej strany, podobne ako mne sa robilo a dnes videla dva krát ale len sekundu ani nie svetielko malinke uplne nie že by jej zastrelo zrak alebo velku čast poľa. či to všetko suvisi s krčnou. Ďakujem.

anjelicek26
17. nov 2023

Hm tazko povedat, otec mal do dvoch dni porazku ked mal v zornom poli akoby svetielka ci cast pola zastretu, praskla cievka a zakrvacanie v zrakovom centre. Sla by som aspon toto vylucit. Tehotne su rizikove aj co sa tyka tohoto ;(

juraj456
autor
17. nov 2023

@anjelicek26 ale ako často videl svetielka , lebo toto bolo úplne malé ževraj. Iba dva krát za deň dneska teda

taktotedanie
18. nov 2023

@juraj456 to je krcna chrbtica
Magnezium a nech je v klide

juraj456
autor
18. nov 2023

@taktotedanie ďakujem pekne za odpoveď. A tlak na spankoch je tiež prejav krčnej? Nie je stály iba chvíľkovy ale často za deň

taktotedanie
18. nov 2023

@juraj456 z krcnej ma bolest hlavy, nech si este odmera tlak
Pri tolkych detoch je normalne ze ju boli

juraj456
autor
18. nov 2023

@taktotedanie tlak je dobrý.

yvanielka
18. nov 2023

Ja som toto mala ked som mala problemy s tlakom v tehotenstve

juraj456
autor
18. nov 2023

@yvanielka aj tlaky na spankoch ste mávali niekedy?

yvanielka
18. nov 2023

@juraj456 áno a tie "svetielka" alebo taký akoby záblesk tak v rohu zorného poľa. Po nasadení Dopegytu a braní magnézia sa mi to upravilo, nech to spomenie gynekológovi

juraj456
autor
18. nov 2023

@yvanielka dobre ďakujem