Dobry den, ma niekto skúsenosti so svalovým zasklbmi? Jedno rano som sa zobudila a zacalo to. Je to obcas v nohach obcas v rukach. Trva to len chvilu ,sekundu dve a prejde to. Skusala som aj magnezium ale to nejak extra nepomohlo. Obcas je to aj taka slabosť nôh alebo rúk. Niekedy neviem ci si to namyslam alebo si to iba zvelicujem v hlave tym, ze sa dost bojim ci je to nieco vazne. Ma niekto s tym skúsenosť? Moze to byt tetania alebo anémia? Strasne sa obcas bojim a mam v hlave ze mi zacina nejaka vazna choroba ako ALS alebo skleroza.
@natalia7909 Treba ísť na odber krvi.
@natalia7909 svalove zasklby su vacsinou neskodne, bud stres alebo chyba nejaky vitamin, tiez ich mavam a uz si ich ani nevsimam, zvykla som si
hej, tiez som mal na roznych casiach tela. lave viecko, pri kolene, prst na lavej ruke. ale to posledny rok. mineraly v tele z krvy vsetko ok. po par dnoch to zvykne prejst.
ak poznas trpezliveho neurologa, mozes ist za nim, spravia ti nejake EMG meranie. alebo ta vysmeje a posle domov. nikdy nevies :D
@natalia7909 nie som odborník len som počula že tieto zasklby sú keď ma človek boreliózu alebo po prekonaní, ale určite treba riešiť hneď na začiatku lebo je to signál tela. Alebo chýba vytamin v tele.