Doktorka mi toto predpísala štvrtok. S tým, že piatok bude prelomový a už by malo byť dobre. Každé 4 hodiny mi ale stúpa horúčka nad 39. Mám to tak už od utorka. A veľké bolesti hlavy. Môžem si zvýšiť dávku supraxu? Mám 50kg Teraz večer mám zasa zobrať polku. Ak by som si dala celú, tak sa predavkujem, keď som ráno malo prvú polku? Alebo nezaberá liečivo a potrebujem iné ATB? Už som zúfalá.
@pluss je víkend. Dávkovanie mi určila doktorka. Preto sa pýtam, ako ho môžem zvýšiť. Lebo vôbec nezaberá.
no za jeden deň si neviem predstaviť aby ATB zabrali zo štvrtka na piatok...podľa mňa je ešte málo dní na to...ak ti je horšie smer pohotovosť...ale neviem si predstaviť čo by povedali na to že po 2 dňoch s ATB má byť lepšie
@pluss pediater mi raz povedal, že ak do 48 sa stav po ATB nezlepší, tak nezaberajú a treba druhé. Ja ich už užívam viac ako 48 hodín.
no ja hlavne nechápem prečo berieš len polovicu tablety a nie normálne celú...berie sa celá to znamená že sa nepredávkuješ...každopádne 12 hodín by som dodržiavala a hlavne ak ti je horšie volaj doktorke