Šumenie v ušiach

krkavcia_mater
18. aug 2021

Čo počujete, keď je okolo vás ticho, napr. v noci? Ja počujem šumenie,.ako keď si dáte mušľu k uchu. Máte to tak alebo sa dá počuť aj absolútne ticho?

mima1
18. aug 2021

Tiez mam sum 😂🤔🙂

zuzkaa1991
18. aug 2021

@krkavcia_mater mne huci v uchu neviem to opisat skôr k piskaniu zo začiatku keď som zacala.si to uvedomovať som.myslela ze huci zastrcka ale potom som mala.problemy zalahnute.ucho.a neviem co znizemie sluchu tak ostalo to ze z krcnej chrbtice kedze s nou.mam problem bola som na magnetickej ci náhodou nnador nemám

nnnuuunnn
18. aug 2021

Nepocujem nic, ticho.

krkavcia_mater
autor
18. aug 2021

@mima1 už mi aj napadlo, či to nie je šum z krvi, čo mi ide v cievach 😂😁🤷🏼‍♀️

ckocka
18. aug 2021

@krkavcia_mater To počuješ v prípade že je ucho zakryté - napr. ak ležíš na vankúši naboku /princíp práve mušla u ucha/

krkavcia_mater
autor
18. aug 2021

@ckocka ja to pocujem aj ked sedim a nic nemam na usiach.. a obcas to pripomina ten zvuk ako ma starych televizoroch, ked nebol signal a iba sumel

ckocka
18. aug 2021

@krkavcia_mater To je potom tinnitus - nie iba pískanie, ako je všeobecne známe, ale aj iné zvuky -hučanie, praskanie, šum..

cubo2
18. aug 2021

Šum je v pohode, to buď rada. Horšie je pískanie, niektorí ľudia počujú vysoký tón, pískanie (tinnitus) - je to fakt nepríjemné, ja som to mal raz keď som som bol chorý (asi nejaký zápal som dostal) ale našťastie mi to prešlo. Ale myslím, že je normálne počuť nejaký šum na pozadí, veď predsa len nám cez ušné cievy preteká krv, takže počuť slabý šum v úplnom tichu by malo byť ok.

nttnnt
18. aug 2021

Mas tinitus nic nezvycajne aj ja ho mam zacal mi ako piskanie po xy procedurach napravaniach chrbtice a rehabilitaciach sa ustal do sumu chvalabohu a dufam ze sa nezhorsi uz nikdy

bavlnka92
19. aug 2021

nikdy som ticho nepočula 😂 buď mi šumí v ušiach alebo k tomu počujem aj zvuky z bytu prípadne aj susedov k tomu 😅

annakot
19. aug 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

Nič nepočujem 🙂 Asi by som odporučila spýtať sa pre istotu lekára, ten ti lepšie poradí 🙂

83lenka83
21. aug 2021

@krkavcia_mater tiež šum ale hlavne keď mám stres , najdlhšie som to mala počas tehotenstva -pár mesiacov, teraz to tiež zvyknem mávať ale po pár dňoch to prejde.