Uz niekolko mesiacov mam sumenie v uchu, akokeby sum mora. Zacalo to ku koncu tehotenstva, myslela som, ze je to od chrbtice vyssou vahou. Stale to vsak trva aj po porode. Nemate skusenost?
ORL treba navštíviť.
Može to byť znečistený zvukovod, cvaknutá krčná chrbtica, preťažené obličky...
volá sa to tinnitus,pogoogluj,treba ísť na orl čím skôr
Ja to už mam 3 roky ☹
@katulienkax ja vyše 10, asi sa tym nedá veľa urobiť len zvyknúť
Tiež to mam a to už 10 rokov a zhoršilo mi to sluch
To prekrvenie je len jedna z mala príčin porúch sluchu, čítala som o tom nieco a vobec nevedia príčinu Tinnitus. Niektorí tvrdia je to je porucha mozgu, ini ze ucho a další ze chrbtica. Liečba na to neexistuje a tie tabletky mi to vobec nezlepsili. Neberiem to. Zbytočne si zaťažovať pecen. Oni to predpisujú aby mal pacient pocit ze mu nieco lekar dal.
@janinah s injekciou? Tak ale ja chodím na audiometricke vysetrenie každý rok ale ja žijem v UK a keď som bola na vyšetrení na slovensku tiež mi nič nedali asi záleží aky Dr tak ja mam asi smolu ale keď pôjdem najbližšie určite sa na to opýtam ale bola som fakt veľa krát len ušné slúchadlá mi odporučili
Ja som bola u dvoch doktorov na Orl a obidvaja sa vyjadrili ze liečba nie je.
A tiez mi dali tie tabletky a aj tak doktor kyvol rukou ze aj tak to vačšinou nepomôže . Jedine možno hned uplne na zaciatku v prvých týždňoch ked je to akútne ale v žiadnom prípade pri chronickom dlhodobom. A bola som na rôznych vyšetreniach - chrbtica, hlava, žily atd. A ma to aj moja mam a oco a oni boli u uplne iného doktora a ten tiez povedal ze liečba nie je.
ze by vysoky tlak?