Dobrý večer už od cca pol 8 mi hucalo v hlave... Občas áno a občas nie... Teraz asi 5 minut do zadu som prestala trochu menej počuť... Počujem len mam pocit ze o niečo menej... Mam 16 rokov len... Mam sa niečoho obávať alebo to môže byť iba prievan...? Bojím sa... Aby som neprišla o sluch... Ďakujem za odpovede
@leuaa14 povedz to rodicom, nech idu s tebou k pediatrovi a na orl, vymenny listok potrebujes
Nemusis sa nicoho bat, vsetko su to veci ktore sa stavaju mnohym ludom. Vsetko sa da riesit, ale v prvom rade to treba povedat rodicom aby ta vzali k dr, ak nie k doktorke tak na pohotovost. Hlavne nech mas rychlo lieky, ak by bolo treba, mozno nic nebude treba a len ti zalahlo. Ale vysetrit to treba hned, necakat napriklad do zajtra 😉
A ORL je skratka pre otorhynonolaryngologiu - neviem ci som to napisala spravne, to je dr ktory ma na starosti hrdlo, nos a usi.
Ďakujem za odpovede... Stredu večer to neskončilo pri tom... mala som veľké triašky skoro 2 hodiny... Upokojil ma až magnézium... Na druhý deň štvrtok som sa necítila dobre slabosť, strach... Išli sme na pohotovosť s tade ma rovno poslali ležať do nemocnice... Tak od včera som tu.. Na infuziach
@leuaa14 najlepsie ist na orl. Neboli to.