Potrebujem poradiť. Šumí mi v ľavom uchu a bol mi predpísaný Betahistyn ktorý beriem 2-krát denne už dva mesiace a vôbec mi nezaberá práveže mám pocit, že sa mi to šumenie zhoršilo... Čo s tým? Za každú odpoveď budem veľmi vďačná.🙏🍀 (Lekárov a vyšetrenia mám za sebou)
mala to teta.. az zubarka jej prisla na to ze za to moze cieva a ta jej tlaci na kost..a ten sum ona pocuje.. ze je to vlastne krv.. bola na operacii odvtedy pokoj
@monro Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a asi si budem musieť zvyknúť aj keď je to veľmi nepríjemné🍀
Ja po zápale stredného ucha ako keby občas ozvena, šum aj vŕzganie 🤷♀️ zatiaľ sa príčina nevie je to polroka za mesiac som objednana k dr
mne na toto velmi pomohol Revitanerv Strong, ten som uzivala asi tri tyzdne vkuse a uz sa dostavili vysledky. 🙏 predtym sa to uz nedalo vydrzat. ale to nebolo len take sumenie, mne vyslovene pistalo v usiach.
Tiež to mám, už celé roky. Málokedy sa toho človek zbaví. Keď sa nájde príčina, ja nádej. Väčšinou sa príčina nenájde. Treba si zvyknúť. Mne na začiatku pomohli videá na youtube Austin Goh...hľadaj tinnitus.