Dobry vecer. Prosim Vas, ma niekto predpisany liek Sulpirid na zavraty? Kedy zacne na zavraty ucinkovat? Nemali ste pri zacati lieby nejake neziaduce ucinky, napr ako zvyknu mat ludia pri antidepresivach? Ja mam uzivat jednu 50 mg vecer a po tyzdni zmenit na rano aj vecer po jednu tbl. Dakujem za vsetky Vase skusenosti s tyto liekom v liecbe zavratov.
@kollarovci vy ste ho mali na zlesenie psychickej pohody?
@adulienka11111 ano 😉
@kollarovci dakujem za odpoved.
@adulienka11111 za malicko😉rada
@kollarovci a neziaduce ucinky ste nemala ziadne?
@adulienka11111 ja som brala dlhe roky tiapridal priberala som zavodnena som bola a bez nalady taka otapena uz som povedala ze stacilo tak dr mi konecne zmenil za tento sulpirid po tyzdni citim uz zmenu v dobrom😉Dr mi povedal ze mozem mat neziaduce ucinky ze nemusi mat menzes ale poznam baby ktore tiez uzivaju sulpirid jedna ma druha nie no je to rozne,
@kollarovci ok. Takze "len" vynechavanie menzesu, a ine ziadne ... lebo ja ich mam teda na zavrat zacat brat a v neziaducich je pisane ze mozu sposobovat zavrat
@adulienka11111 necitaj neziaduce ucinky ked sa nieco objavi vtedy si pozriem ci je to vedlajsi ucinok uvidis bude dobre necakaj kedy zavrat pride😏 ja sama na sebe uz viem ze ked sa zacnem sledovat tu ma boli tam ma boli stale nato myslym a neviem to dat z hlavy vtedy viem ze je zle😒tie lieky su nato ze sa prestanes sledovat a tesit sa zo zivota🙃
@kollarovci dakujem za povzbudenie a prajem vela zdravia
@adulienka11111 aj tebe drzkaj sa😉
@adulienka11111 ahoj ja ho beriem tyzden a zacinam sa citit ok ale ja som ho nemala na zavraty ja uzivam jednu na lacno.