Bola som na konzultácii kvôli strojčeku na zuby, doktorka mi zatiaľ len povedala čo by to stálo a čo všetko by sa robilo. Zatiaľ mi nerobila ani RTG zubov, ani liečebný plán, ešte sme sa na ničom nedohodli, len orientače. No na recepcii chceli podpísať súhlas s cenou. Je to bežný postup?
@tinkavvv Konzultácia sa nepočíta do ceny strojčeka.
Ved v poriadku. Ale tie dalsie ukony - rentgen, skeny uz budes mat v cene, s ktorou si mohla suhlasit.
@tinkavvv Ja som sa pýtala, že ešte presne neviem ktorý typ strojčeka chcem a že keď sa rozhodnem pre iný, tak sa to prepíše.
Dá sa aj odstúpiť od toho súhlasu s cenou?
Citaj v podmienkach. Ja neviem co si podpisala a s cim si suhlasila.
@tinkavvv Iba s cenou.
Ja aj tak nechápem,ako ti mohla vedieť navrhnúť správne strojček, keď nevidela RTG alebo CT.
@koniarova Ani ja.
@koniarova Ale povedala, že budeme múdrejší po RTG
Zavolaj tam zajtra,ako je to myslené.
@koniarova Ja som sa spýtala na recepcii, že čo ak budem chcieť predsa len fixný strojček, tak povedala, že sa ten súhlas s cenou prepíše. Lebo fixný je o niečo lacnejší.
Hlavne ma zaujíma, že ak by som to nechcela, tak čo potom, to budem platiť aj keď ho nebudem mať?
Ved na to Ti nik neodpovie, my nevieme co si podpisala.
Tam mas uvedene co si podpisala, aka cena, ci sa moze menit a o kolko %, a co vsetko v cene je.
Btw suhlas cenou resp informacia o cene sluzi prave na to, aby aj klient bol spokojny s tym ze vie nejaku relaciu ktora by sa uz nemala navysovat.
Dobre a dá sa prípadne ten súhlas odvolať?
Zober do ruky dohodu o cene a precitaj si co si podpisala a budes mudrejsia. Tam by mali byt odpovede na vsetky tvoje otazky.
Odfoť ho sem
@roja01 Mne kópiu nedali.
Ak strojček nechceš, tak proste už zubárovi neprídeš. Určite nikto od teba nebude vymáhať peniaze za nerealizovane ukony.
@gemerka17 Ale podpísala som súhlas s cenou..to nebude problém?
Ak nieco podpisujes vzdy si pytaj orig. v pripade dolezitych zmluv, alebo kopiu v pripade menej dolezitych zapisov, dohod a pod. Vypytaj si az tam prides nabuduce.
Nie, urcite to od teba nebudu vymahat, ak si ho nedas. Ale normalne chod na dalsiu konzultaciu a uvidis. Na vsetko sa pytaj.
@tinkavvv Ďalšiu mám o mesiac, je to vstupné vyšetrenie a RTG a podľa toho aj určí, či treba trhať zuby atď...a môžem dúfam stále odmietnuť ak sa mi nebude niečo zdať.
Toto som bola len na konzultácii preto mi bolo divné, že hneď chceli podpísať súhlas s cenou.
A ešte ma napadlo, že čo ak mi povie, že som súhlasila s cenou a tak si ten strojček musím u nej nechať urobiť?
Podpisala si nieco,comu vobe nerozumies...
A este nemas ani kopiu....
Dievca.....ty si to nedomyslela.
Kazdopadne ,cim skor si vyziadaj kopiu a nabuduce sa pytaj na vsetko,comu nerozumies.
Kym ti tu zmluvu nevysvetlia,nedala by som sa osetrit.
Lebo kde mas zaruku ze nebudu pytat nekrestansku cenu s ktorou neratas....no...cele zle toto
@osky To nebola zmluva ale len súhlas s cenou
Urcite ta nebudu nutit si ho dat. Najma ak si este nemala ani rentgen a nevies nijake blizsie informacie o navrhovanom plane.
Co to je za kliniku a dr? Urcite najdes recenzie aj online.
Zvláštna konzultácia ale ôk. Súhlas s cenou co obsahoval? To co ti lekárka navrhla a ty si silu hlásila s návrhom ceny, boli tam rozpísané úkony? Aj to akú sumu to neprekročí?
Pretože ja keď som bola s dcérou, tak pozrel zuby co a ako, vysvetlil co a ako a tiež sme dostali návrh zmluvy ktorý som ale tam podpisovať nemusela, zobrala som si domov a mala čas na rozmyslenie, bolo tam cenové rozpätie od do s tým ze max prekročene nebude pokiaľ budeme dodrzovat pistupnurceny lekárom. Suma max bola 10tis. Dohodli sme ďalší termín, až vtedy som ten papier mala doniesť podpísaný, porobil rtg, fotky z každej strany, odtlačky zubov atď. Jednalo sa o dcéru následne navrhol strojček na noc keďže ma ešte mliečne zuby ale jeden mala dosť na krivo ze stačil b y malý naraz a zub by bol von. Nakoniec nás to vyšlo nejaké 3 tis a zuabr si vždy robil srandu ze keby to u každého tak dobre ide, tak nemá čo robiť. Ale je pravda ze aj keď už mala nosiť strojček len 2x do týždňa tak si ho dáva. Každú noc. V marci mame poslednú kontrolu
@tinkavvv Recenzia bola jedna a mala 5 hviezdičiek.
Tak asi uz dalsie ukony budes mat v cene. Ja som platila najprv 300eur za uvodne skeny a konzultaciu ohladne planu. Ale tie uz sa pocitaju do ceny strojceka. Takze z vyslednej ceny strojceka uz mam zaplatenych 300 eur.