Ahojte, poraďte prosím (ak sa s tým už niekto stretol) niečo na utlmenie suchého dráždivého kašľa, ktorý nie je samotné ochorenie, ale je to príznak onkologického ochorenia. Niečo čo by utlmilo kašeľ aspoň do doby, kým čakám na výsledky z biopsie a návrhu liečby. Ďakujem.
Riesit cestou onkologa alebo plucneho, vseonecneho
Kodein, pleumolysin atd
@36kika36 🙁❤️, a ako sa na to prišlo alebo teda ty si mala aké príznaky? Suchý kašeľ? (Myslím teda,. či to je spojené s fajčením) alebo príčina sa nevie?
Pletiem piate cez deviate, prepáč.
Máš šancu na uzdravenie a vyliečenie alebo čo ti lekári povedali, ako sa na tu chorobu prišlo? Mala si príznaky a podozrenie, že niečo nie je v poriadku?Neviem, čo povedať..🥺
Prajem veľa sily a lásky.💙
prajem Ti uzdravenie ❤️
@miamia04 ďakujem...prvý príznak som mala bolesti v hrudníku pri hlbokom nádychu, s tým som išla hneď k mudr, prešlo niekoľko mesiacov kým ma poslala konečne k pľúcnej dr...to už som mala druhý príznak suchý dráždivý kašeľ (pri nadychnutí ma šteklilo a automaticky som kašľala)...RTG pľúc ukázal tieň v okolí srdca...nasledovalo CT hrudníka, ktoré zobrazilo tumor v mediastine...potom nasledovala biopsia tumoru v hrudníku...inak zatiaľ nemám žiadne iné príznaky...
@36kika36 lekár ti nič nepredpísal? Napríklad kodein sa dáva pri suchom kašli, je na predpis. Bez predpisu Dinarex prip. Robitussin, tá istá účinná látka. Môžem sa spýtať, akú chorobu presne máš? Prajem nech to dobre dopadne.💙