Suchoty počas sexu

majkaj18
5. sep 2016

Ahojte mamičky, prosím o radu. Mám 23 rokov. Sexuálne žijeme s manželom už niečo vyše roka a stále mám ten istý problém. (Bol a je môj prvý a jediný). ... sexuálna túžba nechýba, vzrušovať ma vzruší a dokonca na začiatku som vlhká ajajaj, no už počas sexu ma to začne bolieť a úplne vyschnem. Neviem čo s tým, veľmi ma to trápi. Taktiež mám problém, že nedosahujem orgazmus, snažím sa, no nejde to. Sex je vždy super a baví ma, no keď neprichádza happy end a schnem, tak ma to prestáva baviť ku koncu. Neviem čo s tým. ... začali sme používať aj lubrikačné gély, je to o niečo lepšie, ale chcela by som, nech som vlhká prirodzene, nie pomocou gélov. Za každú radu vopred dakujem

sissy27
6. sep 2016

@majkaj18 no holt pre niektoré ženy je to bez lubrikantu nemožné a neurobia s tým nič, nemá to ani nič spoločné s intenzitou vzrušenia...
čo sa týka toho, že nedosahuješ orgazmus - najprv musíš poznať svoje telo dosť dobre ty, aby si mohla partnera naviesť správnym smerom 🙂 si ešte mladá, neskúsená, máte ešte veľa čo objavovať a skúšať... Orgazmus nie je niečo samozrejmé a automatické ani pri dlhoročných skúsenostiach 🙂 Hlavne sa musíš uvoľniť a sex si užívať, nemyslieť na to, či orgazmus bude alebo nebude alebo či robíš veci dobre...

mawka
6. sep 2016

kokosovy olej skus. lepsi jak vsetky gely dokopy, voni a je jedly a zdravy.

majkaj18
autor
6. sep 2016

@sissy27 @mawka ďakujem vám za rady, a pomoc 🙂

simsalabim
6. sep 2016

@mawka akurat sa ten olej nemoxe kombinovat s kondomom
@majkaj18

mawka
6. sep 2016

@simsalabim to som nevedela a preco? ja teda nemam problem s vlhkostou, ale natieram sa nim po sprche a holeni. a toto je pre mna nova info, ze s kondomom nie. zaujimave

kaja73
6. sep 2016

@mawka zaujalo to aj mna..a nasla som toto http://www.kokosovyolejpanensky.cz/partnerska-m...

mawka
6. sep 2016

@kaja73 no, zase som o nieco mudrejsia. toto je vazne dobre vediet 😕

laura1804
6. sep 2016

@mawka lebo oleje rozkladaju ten material, z ktoreho je kondom vyrobeny (tu gumu)

laura1804
6. sep 2016

@majkaj18 ani u nas to bez gelu nejde...a hlavne po porode uz vobec nie...tak preco si komplikovat zivot...a co sa tyka orgazmu, to chce cvik a dlho sa spoznavat v tomto smere s manzelom...z vlastnej skusenosti to mozem povedat, ze napr. u nas to zacalo byt zaujimave tak po 2 rokoch spoluzitia a je to stale lepsie...ste mladí, uzivajte si jeden druheho a spoznavajte sa 🙂 drzim palce.

simsalabim
6. sep 2016

@mawka presne ako pisu baby, vraj ho rozklada...

majkaj18
autor
7. sep 2016

Ďakujem Vám všetkým za skvelé rady 🙂 určite vyskúšame 🙂 .... @laura1804 ďakujem za povzbudenie a nádej, veríme v to, že časom to bude lepšie 🙂 ... ešte raz vďaka 🙂

yoxinka
19. máj 2022

@majkaj18
Ahoj, môj muž bol pre mňa tiež prvý a jediný a prvý vaginálny orgazmus som dosiahla asi rok po prvom pôrode, čiže po takmer troch rokoch sexuálneho života. Mala som 28 rokov. Dovtedy mi manžel “pomáha” prstami, jazykom, hocako. Toto chce trochu sa zladiť, veľa cvičiť a bude dobre, neboj ;).