Neviem či mám covid či uzkost...mám veľmi sucho v ústach a hrdle,akoby tam.mam.hlieny,vnútornú teplotu...nikde nechodím akurát v sobotu som bola v nákupnom centre...včera antigenovy negatív.dost sa bojím...sú to príznaky aj aj covid aj úzkosť....ma.niekto.skusenost
@dzulli1980 len preto že raz som ho užala a presné sucho v ústach som mala
Niekedy staci si len spomenut na chorobu a priznaky sa o chvilu objavia 🙂 Hlavne pri chorobach, ktorych sa clovek boji. Ale inak, ak by som si mala vybrat medzi covidom a poriadnou uzkostou, tak neviem neviem, ci by som radsej nie ten covid...
dat si vela C, rakytnik stava, D, magnesium... kapucinka, echinacea, propolis ... etc. etc .... oddych ...
sucho v ustach je kvoli znizenej tvorbe slin, treba doplnit pitny rezim, dva litre vraj.. to mi povedal lekar. pri covide by si nemala mat cuch a chut tusim... a hlieny ja mam tiez furt to je teraz take obdobie, s tym vela nenarobis... nie kazdy diskomfort musi byt kovid fakt...
Nič v zlom, no nie každý príznak covid je covid ... v prvom rade treba dať do poriadku psychiku ... ja mám podchvíľou sucho v ústach, v krku, zahlienená som tiež nonstop a covid nemám.