Ahojte. Kadernik mi znicil vlasy pred polrokom. Skusala som vsetko mozne na ich obnovu, no nic nepomohlo. Len tvrde suche droty. Vlasy som mala cely zivot po pas. V piatok mi kadernicka nekompromisne odstrihla vlasy po lopatky a to, co zostalo je stale suche znicene. Neviem si na seba zvyknut a som z toho nestastna. Najviac sa bojim, ze ked su take znicene stale, tak uz mi nikdy do dlzky nedorastu... mate skusenost? :(
@malcica nemáš za čo, len predpokladám, že som ťa neuspokojila 🙂 a o dva dni bude nová diskusia na tému " čo so zničenými vlasmi" ... len bohužiaľ, naozaj žiadny zázrak na obnovu mŕtvych vlasov do troch dní neexistuje... na tvojom mieste by som pouvažovala o úplne krátkom strihu, lebo mať po lopatky zničené vlasy je len záťaž... chápem, že je to pre teba šok, smútok, ale naozaj žiadny zázrak sa nekoná...
@sissy27 keby som mala zaruku, ze mi tie vlasy narastu, tak to vyskusam (aj ked by som sa prve mesiace utapala v smutku), ale ked citam kolko bab pise, ako by chceli dlhe vlasy a ze im nerastu pripadne sa polamu, bojim sa toho jak cert kriza.. bohuzial nemma stastie na tvar, ktorej pasuje na hlave vsetko.. ☹
@malcica skus Biosan, ja mam teraz velky problem s padanim vlasov a docitala som sa o nom velmi dobre veci. Idem to zacat aj ja brat
napisem Ti moju skusenost: pred 3 rokmi som si nechala dat vlasy na taky ako spinavy blond, v pdostate som ich nechala zosvetlit asi o 3-4 odtiene, vysledok krasny, vlasy ako z rozpravky. Takto som vlasy mala asi rok zosvetlene a osetrovane kadernickou.Toto cele bolo super az pokial som nesla na dovcu k moru,tam napriek olejcekom, maskam a vsetkemu sa vlasy zacali nicit. Doteraz neviem preco,ale boli pocuchane, normalne sa mi zacal az taky dred robit dole a muz mi to rozcesaval opatrne. Ked som sa vratila volam kamoske,ze treba ma asi ostrihat alebo co,ze hento uz nezachranim. Tak mi ostrihala vlasy, hodila na to nejaku masku a trosku tie vlasy chytili tmavsi odtien,neviem co to bolo za prirodnu farbu. Dost na tom,ze vlasy sa potom krasne spamatali a po roku som mala zase svoj odtien a krasne vlasy. Niekedy obetovat nieco znamena ziskat nieco este lepsie. Zazrak sa konat nebude,ale ako aspon cosi spravit a zahajit plan na zachranu.
a este som si spomenula,ze som od kerastae mala kupeny taky balzam, krasne vlasy leskle od toho boli, neviem ako sa to volalo,ale malo to bielu nadobu s oranzovym vrchnakom.
@malcica pardon, zle som to napisala, Biosil to ma byt
@nefertitka vyskusam vsetko..snad zas narastu ☹
@malcica vlas vyrastie cca 1cm za mesiac...a mŕtvy vlas už neoživíš... takže strihať strihať strihať, každé 2-3 mesiace, čo najmenej zaťažovať chémiou a doplniť vitamíny v strave...