Ahojte,
mate prosim niekto skúsenosti s liečbou syndromu sucheho oka pristrojom/terapiou Rexon eye? robia to v Bratislave na klinike Vesely a Excimer.
ďakujem
Ahoj, skusili ste rexon eye? Uvažujem o nej ako o poslednej možnosti, keďže mi nic na suché oči už nepomáha ...
@katka1981 ahoj bol som, zial naozaj bez vyrazneho efektu. za mna vyhodene peniaze. viac subjektivne pomaha dostatatok spanku zdrava zivotosprava a pod. mozno je ten rexon eye lepsi na nejake horsie stavy suchych oci. ja to az takze hrozne nemam. ak sa predsa rozhodnete tak snad pomoze
@milos321, dakujem za info. Moju ocnu pozvali, nech to otestuje a povedala mi pravdu, ona je na rovinu, nesla im robit reklamu, ze ake je to super. Mohla im za prachy dohadzovat klientov a nerobi to. Ja som mala strasne problemy s ocami, vkuse mi hnisali, ja som vybrala ATB, kortikoidy, kortikosteroidy, milion kvapiek na suche oci, to ma potom uviedla ocna do reality, ze ako alergik nesmiem nic s vitaminom A, co som si mast davala s retinolom na suche oci, po liecbe mi zahnisali zas, povedala, ze mi nemoze uz dat nic. Tak samoliecba. KOloidne striebro a Hylo Dua Intense. Ano citim niekedy ze mam suche oci, akoby zmurkali na sucho take trenie, ale ziadny zapal, hnis uz dlho, ale bojim sa to zakriknut, bolo to dlhe trapenie.
@milos321, ahoj, bol si na tej terapii? Ja som sa o nej dozvedela dnes a zvazujem ju. Dik za info.