Suchá pleť pri vlasovej časti

pupetko263
29. mar 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť dobrý krém na suchú pleť mám ju pri vlasovej časti na slichach a trošku na líci neviem či je to z počasia alebo od vody zatiaľ si ju natieram niveou hydratacnou

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rusalinka
29. mar 2021

Baby, ja odporúčam kozmetiku od Rozborilovej ženy (https://doktorkasandra.sk/). Dá sa kúpiť aj v DM, vôbec nie je drahá a je to fakt, že dobré. Ja som začala krémom, ale už mám aj pleťovú vodu, aj séra, aj očný krém. A chystám sa na telové mlieko. Šampón váham, lebo tam musím naozaj citlivo vyberať, mám extrémne citlivú vlasovú pokožku

lindous
29. mar 2021

Ja mávam podobné obdobia, kedy sa mi pleť neskutočne vysuší a šupnikatie a čo mne pomáha je 100% bambucké máslo. Používam ho úplne na všetko, od popraskaných pier, cez pleť, po ekzém, aj čerstvé tetovanie som si ním natierala (tým to začalo, že mi ho tatérka odporučila) 😂 je mastné a vytvorí taký ten film na pleti, ktorý nemusí byť príjemný, ale neupcháva póry (nízky komeodogénny index), takže ja používam na noc, lokálne na tie najviac vysušené miesta 🙂 denný krém používam od Neutrogeny a samozrejme nezanedbať hydratáciu z vnútra 🙂

minesasubu
29. mar 2021

mne sa to tiež robilo , kozmetička mi odporučila robiť si peeling tvare max 1 za týždeň a aj to len s tymi malými zrniečkami čo obsahuje (kúpila som si nivea s malinami odporúčam) tak isto som sa začala natierať nechtíkovým krémov a vazelínou veľmi dobré na suchú pokožku

miriam_s
29. mar 2021

@pupetko263 odporúčam Cerave hydratačný krém, obsahuje ceramidy, teda stavebné látky pokožky, a aj kyselinu hyalurónovú, ktoré ju vyživujú hĺbkovo... Ak oleje tak jedine tie označené ako pleťové, a ak tak na vlhkú pleť, inak môžu ešte viac vysušiť... Nie každá pleť ich však znáša a vedia narobiť aj dosť zle, keď upchajú póry a pokožka tváre sa zapáli...

maminkadeticiek
29. mar 2021

No ja by som zacala "od podlahy".Ak mas suchu plet tak na zaciatok vypit denne 2 l vody.2x denne kys.hyaluronovu,pripadne pod nu este tonikum pre suchu plet a az na to krem.Ja som ai momentalne strasne navykla na kozmetiku Geek and georgeous.Maju kyselinu hyal.pre suchu plet za par eur a je super.No a krem.Odporucam nejaky s vysokym podielom urey.Baby spominaju Cerave-je dobry aj ja ho mam ale mam tiez suchu plet a mne aj po nom strasne pne plet.Vzdy nanho musim dat este excipial nech mam pocit napitej pokozky.A este na margo olejov.Olej ti doda pocit masnoty ale masnota nerovna sa hydratacia.Olej ti udrzi hydrataciu v pokozke taku aku mas ale nic navyse nehydratuje,pozor na to.Takze ja tak niekedy robim ze ked dam kyselinu hyaluronovu a dalsie sera,tak na to dam Cerave hydratacny a na to este olej a uz skm spokojna.Na vyber je ich "mrte".

kvetinka75
29. mar 2021

Mne pomohol Retinol v skvalane. Ajjemne vrasky zmizli

miss_pavlova
29. mar 2021

@maminkadeticiek vďaka za rady