Prosim vas uz dlhsie si vsimam ze mam zrejme suche oci, musim ist s tym k lekarovi, ale posledne asi dva tyzdne citim ze mam suchy iba akoby spojivkovy vak (tam kde sa kvapkaju kvapky, alebo davaju ocne maste). Moze byt aj toto suche oko alebo sa jedna o nieco ine?
@domka222 pouzivam...ale v tom vaku citim aj napriek tomu velke sucho
Ake pouzivas?
@taktotedanie hylodual
Skus hylo gel kvapky, na vecer corneregel alebo vitapos mast
Bojovala som so suchými ocami pred par rokmi ale ja uz som mala bolesti. Moja praca za pC plus šoférovanie, kolkokrat som ledva dosla domov. Ziaden ocny mi nevedel pomoct. Milion kvapiek a nic. Skusala som vsetko co som vygooglila. Mne nakoniec pomohol homeopat. Do mesiaca som citila zlepšenie a po troch mesiacoch boli dobre. Nepamatam si co mi daval ale ked nebudes vediet ako dalej vyskusaj sa obratit na homeopata.
@taktotedanie vitapos si davam na noc ale vravim posledne dva tyzdne hrozne dranie v tom vaku...fakt neviem ci je toto suxhe oko, uvidim co povie lekar
No ak si davas a nelepsi sa to tak neviem ci to bude suche oko
@taktotedanie presne nemam ulavu ziadnu
Aj ja mám suché oči, tak mi povedala dr. + teraz ešte aj alergia. Hrozne zle sa mi pozerá aj do pc, sedím za ním počas celej pracovnej doby. Dávam si umelé slzy (Hylo dual, očná mi teraz odporučila Hyal drop), ale stále to nie je ono. Bojujem už hádam 5 týždňov, mala som aj zapálené oči tri týždne.
@taktotedanie prosim vas je corneregel lepsi ako vita pos? Resp moze sa corneregel aj na suche oko pouzivat?
Moze, to je taky gel vitapos je hutnejsi mastnejsi
@livinka1111 a vidis tiez rozmazane
@olinaaaa ano
@livinka1111 dlho ti to trva...mne tyzden mam aj kvapky ale na nervy to je
@betulinka1 ahoj, prosím, pošleš kontakt na toho homeopata? Ďakujem veľmi pekne.
@itaa paci sa
@betulinka1 Ďakujem a stále oči ok? Pomohol dlhodobo? Vdaka
@olinaaaa ja sa trápim už od marca... chodím teraz po vyšetreniach, lebo očné mám všetko ok.
@livinka1111 a tiez slabsie vidis rozmazane
@olinaaaa slabšie nie, len tak divne...
@itaa ano na suché oči. Už 15 rokov som nepoužila kvapky. Ale prvá kombinácia mi nepomohla, potom vymenil jeden druh guličiek a to už sa mi normálne uľavilo po 3 týždňoch.
@livinka1111 co si ana to davas
@olinaaaa len kvapky do očí Hylo Dual, ale ja mám aj také stavy, že sa mi všetko točí, tak mi neurologička dala urutal lieky a teraz chodím po vyšetreniach ešte.
Treba skúsiť zatiaľ umelé slzy. Ak to nie je tento problém, tak neublížia