Sú toto štípance od ploštice?

ada_12315
20. okt 2022

Dobrý deň, ráno som sa zobudila a takýmito stipancami mam ich len ja priateľ a dcéra žiadne. Sú to stipance od plostic?

stella14
20. okt 2022

Mne to skôr príde od blchy.

nhispvm
20. okt 2022

blcha aj ploštica štípe podobne, môže to byť však aj nejaká alergická reakcia (žihľavka). To, že to je ploštica je malá pravdepodobnosť. V každom prípade treba sa sledovať a aj okolie postele. Popozeraj matrace, škáry v okolí posteli, či náhodou niečo nenájdeš. Obliečky vyprať... A potom sledovať seba, či a kedy sa to objavuje

ada_12315
autor
20. okt 2022

@nhispvm jedla som mandarínky včera 🤷‍♀️ ale na tie niesom alergická. No som tehotná tak preto ma to zaujíma z čoho sú tie stipance. Ďakujem

nhispvm
20. okt 2022

@ada_12315 Nemusí byť alergia... Ja som sa ráno tiež tak zobudil a mal som niečo podobné, ale všade po tele.. Nakoniec z toho bola ta žihľavka. Chodil som na kožné, alergo kde sa snažili zistiť z čoho ale nikdy sa na nič neprišlo. Pretože nie som na nič alergický. Našťastie sa to odvtedy už neopakovalo. Ta mandarinka mohla byť niečím postriekaná alebo čo. Boh vie s čím to tam oni pracujú, aby dlhšie vydržalo ovocie a vyzeralo krajšie. Takto sa to nedá zistiť no. Musíš posledovať viac nocí