Sú toto štípance od ploštíc?

mishka69
29. aug 2023

Dobry den , dnes rano som si nasla tieto stipance . Pretocila som celu splnu , ale nikde som nic nenasla .

mishka69
autor
29. aug 2023
mooonika1975
29. aug 2023

@mishka69 vyzerá to, oni bývajú tak pri sebe, presne ako ich máš. Plošticu len tak ľahko nenajdeš. Treba v noci hľadať, keď vylieza, aby si cucla.

mishka69
autor
29. aug 2023

@mooonika1975 hladala som bodky , stopy , vsetko som pootacala , nikde nic . Uz panikarim , my ani nikam nechodime , neviem kde by sme to navrali 🤦🏻‍♀️

mooonika1975
29. aug 2023

@mishka69 no bodky len tak rýchlo nenajdeš, to mysliš exkrementy od nich , však ? Nemáš deti na intráku ? Dovolenka?
Skús večer, alebo skoro ráno. Sú okolo postele, ale kľudne hocikde .

mishka69
autor
29. aug 2023

@mooonika1975 ja som prave na rodicovskej . Pozriem . Isto ani spat nebudem . 🤦🏻‍♀️

mooonika1975
29. aug 2023

@mishka69 to verim, ja som raz našla moľu, kks, som ani spať nemohla, kým som nenašla odkiaľ vyšli, ešte aj husenice som už mala zakuklené, z ktorých zase by vyrástli dalšie, som sa skoro pogrcala, hnus to bol, boli v orechoch.

romikk22
29. aug 2023

Žiaľ vyzerá to na plostice. :/ my sme s tým raz mali problém katastrofa. Nikto nevie z kade sme ti odvliekli ale museli sme volať deratizatera a odvtedy bol pokoj . On nám povedal ze dobre ze sme hneď volali lebo môžu sa prenášať z postele do skríň, do obývačky ma gauč a tak .... takže sme dali preistotu vyčistiť aj gauč všetko aj skrine museli sme vychádzať všetko. Povedal nám ze plosticu si môžeme priniesť napr aj ak vonku sušime prádlo vraj to vtáky aj roznášaju, z roboty, od známych z kade tade

romikk22
29. aug 2023

Ja by som teda nečakala ale hneď volala firmu kým nezakladu vajicka všade

janna88borin
29. aug 2023

Alebo to moze byt i blcha, nemate nejake zvieratko? Alebo ste neboli v kontakte s nejakym?

viky173
29. aug 2023

nemozes to mat od komara? aj ked je pravda, ze ich je dost vela a vedla seba...

taktotedanie
29. aug 2023

@mishka69 zavolaj deratizaciu cim skor a vsetko vyhod alebo vyper na 90

mishka69
autor
29. aug 2023

@janna88borin boli , svokrovci maju yorka

mishka69
autor
29. aug 2023

@taktotedanie som s nimi v kontakte . Kamoska mala styk aj s tym aj s tyma ze moze to byt blcha , ue mam tZden pockat .. derat caka na obj

janna88borin
29. aug 2023

@mishka69 ja sa skor priklanam ku blche, co je i mensie zlo 🙂 drzim prsty, nech sa to podari cim skor vykynozit!