Baby môžu byť teraz štípance od komárov?? Malá má asi 4 a svokra sa hada že teraz komáre nie sú že to dačo ine
@lily14 a nielenze su komare, ale aj klieste! Ja som si nasla jedneho - prveho v mojom zivote - teraz v nedelu.
@simsalabim náhodou či vás to skrabalo a začervenanie?
aj nasa ma dva stipance na tvari a min 5 komarov som v priebehu tyzdna v dome veru pozabijala.
Ale su....My ich mame kopec.....
Jasne, ze su, moje deti su obe dostipane a ja tiez, uz par noci nam tu jeden bzuci, neviem ho chytit.
@simsalabim kliest par dni dozadu liezol malej po vlasoch, skoro som zinfarktovala. Ale mna to teda nijak neprekvapilo, nas pes mal tri roky dozadu jedneho aj pred vianocami a to bola zima a v januari tiez po nom liezol uz 😕
@lily14 nie. Vyzliekla som si mikinu a pozeram, ze na ruke mam nejake nove znamienko. Pozriem sa blizsie a co vidim? Urcite tam bol kratko, tak hodinu... nebol velmi zavrtany ani napity, nic som necitila, nic nebolo cervene.
@lindusss2016 mna soklo, ze som skoro 50 rokov zila bez jedineho kliesta, hoci vsetci v rodine nejakeho maju aspon raz do roka. Ja doteraz nikdy...
@simsalabim mna zas soklo, ze ty mas skoro 50 rokov 😂
@lindusss2016 ☺️. Uz mi chyba len zopar rockov...nejako to utieklo. 🤷♀️
@simsalabim tak to klobuk dolu, vyzeras ako mladica 😉
Jasne že su komare ja každy den mam v dome a to mam sietky stači že otvoriš dvere a su dnu oni😉sa teraz trepu dnu do tepleho
Ďakujem vám krásne takže nie som to ja kto bluzni hh
@lily14 este su komare, je teplo. cez leto sme nemali a teraz koncom oktobra mali