Ahojte, viete mi poradiť čo je toto prosím Vás ? Mám to väčšinou na prstoch na rukách, dokopy asi 6-7x takých bodiek červených, keď si do toho pichnem tak to zabolí trošičku.
Doma mame psíka čivavku, myslite že to môže ísť o blchy ?
Ďakujem
@maella ďakujem za odpoveď. A čo myslíš že by to mohlo byť tie bodky ?
Netuším... Si si istá,že sú to kusance? Svrby to? Mne sa sem tam tiež také na ruke urobí,akoby prasknutá žilka čo čo,ale proste len taká bodka.
@maella neviem práveže čo to môže byt vôbec, že či kusance alebo čo 🤷🏽♀️
Nesvrbí to vôbec, len keď si do toho pichnem tak to cítim no, že tam ta bodka je, lebo bolieť to ani neboli.
Mne to podľa foto príde ako petechie 🤷♀️ ale som iba laik
Pripnem sa k otázke,už dlho zisťujem,čo mám na ruke,presne taká istá červená bodka,mám ju už roky..v tehotenstve som mala veľa,potom,čo sa narodil malý,sa stratili,zostala len tá jedna bodka..vyzerá to naozaj tak,že ide o petechie 🤔
Ahoj, toto urcite nie je od blchy. Ta robi viac stipancov hlavne na bruchu a su take tucnejsie.
nie, od blchy je cervena bodka a biele okolo,
Urcite nie ked ta stipne blcha tak to nachvilu opuchne v mieste pichu a potom zmizne
Prezri psíka. Blchy bývajú najčastejšie za ušami na krku a na bruchu.
Myslim že nie. Blcha kuše väčšinou okolo pása,okolo členka. A sú to riadne kusance. Raz na grilovačke u kamoša, má dokusali strašne... On má 3 velkych vlčiakov na dvore...tak od nich. Ty máš len také bodky. To nevyzerá na blchy. Skús si vygooglit kusance od blchy.