Mam dilemu s dcérou že či sú to kurie oká alebo bradavice. A príladne ak viete čo či by nebol problém náhodou na bradavice použiť prípravok na kurie oká a na kurie oká použiť prípravok na bradavice😊😂
@samokub Treba ist na kozne.
Nakrájajte citrónovú kôru na kocky, namočte do octu a na noc prilepiť na kúrie oká. Postupne scerneju a odlupia sa. Mne aj dcére asi po štyroch aplikáciách
My sme nedávno riešili bradavicu... fakt je dobre zájsť ku kožnej nech určí o čo ide a zvolí vhodnú liečbu... nám dala masticky a pomohli, každý večer kúpeľ na nohy a dve masticky nám dala, poctivo sme dávali a zmizla teda vypadla a klop klop mame pokoj. Ale tipujem bradavice
Mne vždy 100% pomohlo aj na bradavice aj kurie oko natrieť to tou žltou šťavou z lastovicnika. Rastie to všade, natrela som ráno a večer a do 3 dní všetko preč.
@samokub ja som mala také niekoľko rokov, nakoniec mi pomohla propolisova tinktura, tie malé po pár dňoch zmizli, veľké asi za mesiac. Za mňa to bol zázrak. Citrónová kôra s octom vypali aj kožu dookola a ešte viac potom boli pri stupani....naozaj odporúčam tu tinkturu, aj pedikerka nechcela veriť, ta má posielala na kožné vypalovat.
A podľa mňa to sú bradavice, lebo majú čierne korene.