Sú to chýbajúce vitamíny alebo depresia?

22. feb 2022

Pre krátke zhnutie..
Mám prácu doma, som sama sebe pánom takže nijaké prísne pravidla ale v poslednej dobe sa neviem dokopať k práci.. keď sadnem k notebooku hneď som otrávená, unavená a najradšej by som to zaklapla hneď..momentálne sa učím nové veci takže zatial je toho pre mňa viac neznámeho ako známenho tak neviem či to nemôže byť aj tým. Ale k hlavnému problému..ja stále spím
Chodím spať o 23 až pol noci. Spím do 8.30 až 9.. som hore nejak do 13tej a idem si lahnuť lebo som unavená.. zaspím do 16tej a kým sa nejak rozhýbem je aj 17. A potom zase spať o 23. Medzi časom čo som hore sa snažím venovať domácnosti, koníčkom a aj práci aspoň chvilku ked sa dokopem.. ale stále som unevená a vyčerpaná..
V čom môže byť problém ? Som momentálne po MA a zákroku žeby to bolo aj tým? Alebo chýbajúce vitamíny? Alebo depresia? Mám pocit akoby som spánkom unikala od reality a preto ho stále vyhladávala..
Ja naozaj neviem čím to môže byť.. keď som bola tehotná tých pár týždňov mala som od práce voľno..žeby to je tým ?
Alebo naozaj len nejaké vitaminy proti tej únave a celkovej vyčerpanosti (aj fyzickej aj psychickej aj keď nemám byt z čoho ) ?

lucia851
22. feb 2022

Keby som takto chodila asi spať tak som unavená aj ja. Ja vstávam ráno o 5 alebo 6 tej a večer idem spať o pol desiatej. Skus guaranu alebo zelený čaj.

dadulamamula
22. feb 2022

Cim viac spis tým sú viac unavená, ten pocit poznám, spánok maximálne tak 7-8 hodín viac nie, lebo vtedy som rozbitá..
Kazde telo potrebuje vitamíny skus vitamín B a magnezko.. Alebo kávu.

salamistka
22. feb 2022

keď si unavená cez deň, mala by si sa ísť prejsť von na vzduch, nie si ľahnúť, takto je to začarovaný kruh...okrem toho, práca na homeoffice pôsobí na veľa ľudí podobne ako na teba, nevedia sa prinútiť, sú znudení, možno ich to ani nebaví a to je tiež "únavné".

allie458
22. feb 2022

Depresia a nedostatok vitaminov idu ruka v ruke. Skus si dat urobit rozbor hlavne na Dcko a magnezium alternativne aj serotonin. Tiez je dobre pozriet aj stitnu zlazu, idealne aj na autoimunitu niekedy ten bezny test na hormony neukaze problem. Ja som bola z toho unavena, mala som nizky serotonin, Dcko, magnezium znizene a mala som aj depresivne stavy ale zivotospravou a poriesenim tej stitnej to preslo a uz nespim tak vela a nie je mi stale zima.