Baby mam malé bábo a už v tehotenstve som bola extrémne unavená a mala som aj trocha horšie dni, nič som totiž nespala. Teraz tiež spim žalostne málo a keď príde večer a únava, tak sa cítim taká prázdna, smutná alebo čo..proste cítim aj taký vnútorný nepokoj a ťažko sa mi dýcha- mám podozrenie aj na tetániu…mali ste niektorá takéto pocity? Je to ok? Po psychickej stránke som ok, malý je úžasný, vychutnávam si každý moment, akurát teda tá únava ma položila..
No moze to byt tym nevyspatim, nervova sustava vtedy trpi. Neda sa ti aspon zdriemnut cez den, alebo ze by partner prevzal dieta na nejaky aspon kratky cas, aby si si pospala?
Áno, môžeš mať malo železa, ale aj keby si mala všetky vyšetrenia v poriadku, stať sa mamou je brutálny zaberak. Aspoň pre mňa. A to už mám tri. Po každom pôrode mi trvalo dlho, kým som sa dostala do stavu, ze som už vedela fungovať normálne. A hlavne nočné vstavanie mi dávalo zabrať. Ak sa ale necítiš dobre, odporúčam Dr, nech aspoň odbery urobí, prezrie Ta. Ak máš podozrenie na tetaniu, tak skus neurológa.