Sú normálne takéto odchýlky v krvnom obraze?

8. feb 2024

Sú normálne takéto odchýlky v krvnom obraze ? Mavate to aj vy tak alebo máte vždy v rozmedzí ?

deti95060810
8. feb 2024

veď máš výsledky Ok...
ten cholesterol ti závidííííím. super hodnota

mamina7070
8. feb 2024

myslis tie desatinky? mas zavidenihodny krvny obraz a aj tie hodnoty vitaminov

super s takymto sa uz malokto moze pochvalit 👍

majamat
8. feb 2024

tie hrubo vytlacene v krvnom obraze su bezne odchylky. je to diferencial, su to iele krvinky, ktore stale pracuju v nas prospech a brania ans pred infekciami, preto sa hodnoty menia.

babababka
8. feb 2024

Keby som ja mala také hodnoty cholesterolu a triglycerilov,tak si dám po 2 rokoch aj rezeň.gratulujem.

iwesska
8. feb 2024

A kde je problem? 🤔

pink_lady
8. feb 2024

ty sa chvalis, ze? 😂

majamat
8. feb 2024

@babababka ved si daj ak nemas hodnoty v extreme. minule davali v spravach, ze strava ma len maly vplyv na cholesterol.

mne zacal cholesterol vyskakovat snad pred 30r. mavala som nad 6. potom sa mi dlhe roky pohyboval nad nromou,a le vacsinou pdo 6 a teraz naposledy opat nad 6. a teda strava - striedavo oblacno, mam obdobia chudnutia, dokonca som mala fazu s minimalnym mnozstvom tuku a cholesterol stale zvyseny. a fazu zravosti a cholesterol stale rovnaky.

januska12323
8. feb 2024

Vidíš tam niekde problém? Väčšinou si v hodnote

zuzap33
8. feb 2024

Ake odchylky? Ved mas normalny krvny obraz aj biochemiu. Mat take vysledky...

babababka
8. feb 2024

@majamat Cholesterol nič extrémne,ale triglyceridy-jajj.No čo už.

majamat
8. feb 2024

@babababka ja ani neviem, myslim,ze som mala zvysene naposledy aj aj. uz si nepamatam, uz mi to vyskakuje roky.
a teda dcera tiez zvysene, mamam mava tiez a sestra asi najvyssie hodnoty. no co je zaujimave, ja, mama a dcera mavame zvyseny aj jeden pecenovy test. nikto netusi preco.

babababka
9. feb 2024

@majamat Lieky,výživové doplnky,vitamíny?Mne napr.pestrec a omega3 zvýš.pečeňovky.Tuším AST al.ALT.

majamat
9. feb 2024

@babababka ja vitaminy moc neuzivam, teda sem tam, raz so mala dost tazky nedostatok vit B a raz vit .D cize to doplnam. kedysi som mala tbl Esenciale a teraz mam Lagosu, ktoru ale zabudam uzvat.

dam sem tam neico od bolesti.
no pravidelne uzivanie liekov nie je pre mna.