Sú náplaste na pľuzgiere vodeodolné?

laurika999
31. jan 2024

Pekný deň 🙂

Mám na pätách otlaky, pluzgiere od topánok. Nalepila som si tie hydrokoloidné priesvitné náplaste, čo sú na to určené.
Akurát neviem, či to je vodeodolné a môžem sa s tým sprchovať. Alebo to treba odlepiť. Nie je to práve lacná záležitosť. A na krabičke to nebolo písané.

Ďakujem

oli18
31. jan 2024

Ved odskusaj, kvoli tomu nemusis zakladat diskusiu a stracat cas cakanim na odpovede.

laurika999
autor
31. jan 2024

@oli18 Ja nerozumiem prečo si poslednú dobu voči ženám taká podrypovačná. Keď si nemala čo zadať k otázke, načo Ty strácaš čas odpovedaním od veci. Toto je verejné fórum, ja môžem založiť diskusiu aj bez tvojho dovolenie, čo musím, lebo nemusím. A do môjho času Ťa tiež prd je.
Myslím, že máš dosť rokov, aby si tu prehodnotila svoje odpovede voči ženám. My sme tu neni hej-počkaj. Ani sme spolu husi nepásli.
Alebo je len tvoj nejaký osobný problém voči mne z mojích príspevkov v iných diskusiách ? Lebo som ti neulahodila ? Ale to je skutočne len tvoj problém

sweet20
31. jan 2024

@laurika999 mne to vydrzalo niekolko dni.. potom sa zacalo lupat tak som vymenila

laurika999
autor
31. jan 2024

@sweet20 Ďakujem ❤️

simca06022011
31. jan 2024

bud vydrzi alebo nie... ako ktore a podla toho ako to mokva pod tym, ako sa to uchytilo na kozu. NIekedy to vydrzi aj plavanie, a niekedy to nevydrzi ani len sprchu. Premoci sa, tak to das dole. Nie predtym si to odliepat nemusis.

sweet20
31. jan 2024

@laurika999 este podotknem, ze som mala tieto

lukbe
31. jan 2024

@sweet20 @autorka tieto sú dobré, jasné, že po pár dňoch treba vymeniť.

laurika999
autor
31. jan 2024

@sweet20
@simca06022011
@lukbe Ďakujem dievčatá. Lebo som nevedela, že či to treba pred sprchovaním odlepiť a potom poużiť novú. Tak už budem vedieť, že to vydrží niekoľko dní 🙂

lukbe
31. jan 2024

@laurika999 a ešte skus do topánok také niečo, neviem, či poznáš. Existujú rôzne tvary, nalepí sa to do topánky na miesto, kde ťe to inak otlaci. Mne to pomáha,kým si noha zvykne na novú topánku. https://www.mojadm.sk/balea-ochranne-vlozky-do-...

laurika999
autor
31. jan 2024

@lukbe O tomto produkte som veru nevedela. A do Dm-ky chodím často. Vyzerá to fajn pomocník. Kúpim, vyskúšam. Vďaka za typ 🙂

oli18
31. jan 2024

@laurika999 s 30 centovou naplastou si nevies poradit? Ako si potom poradis s tazkymi zivotnymi problemami? Som kriticka voci jednoduchym otazkam, s ktorymi by si priemerne inteligentny clovek mal poradit aj bez Googlu a MK. Viem, ze sa to mnohym zadavatelkam jednoduchych otazok nepaci a pouziju utok, ako obranu, ale skor by ich to nakopnut k hlbsiemu uvazovaniu. Proti tebe nemam nic, vobec si ta nepamatam z inych prispevkov, ale zrejme tu mas viac "jednoduchsich" dotazov, ak som sa k nim vyjadrovala podobne. Nie som vulgarna, ani nepouzivam osobne urazky a nemam dovod sa tu niekomu pacit. Mam kriticke myslenie a to v diskusiach hodne pouzivam. Komu sa nepaci, jeho problem.

laurika999
autor
31. jan 2024

@oli18 S 30 centovou náplasťou ? To kde žiješ ? Vidno, že ani nevieš, na aké náplaste sa pýtam. 8 euro 6 kusov stálo.
Na tvoju kritiku ja som není zvedavá. Kritizuj si tam, kde kritizovať máš. Boh vie, ako máš deti vychované.

laurika999
autor
31. jan 2024

@oli18 Tvoje poznámky nestoja ani za vieš čo. Nechápem načo by mal človek nad niečím takým hlbšie uvažovať.

oli18
31. jan 2024

@laurika999 tak davaj temy anonymne, nebus sa musiet branit . Moje deti su vychovane dobre, nemaj obavy a na MK nechodia. Nepotrebuju.

laurika999
autor
31. jan 2024

@oli18 Prečo by som mala dávať témy anonymne ? Ja sa nemám za čo hanbiť. Alebo kvôli starej babe, ktorá už nevie, čo zo sebou ?? Tvoje deti na MK nechodia ? Nevadí, doháňa to ich matka, čo tu vypisuje denne. Tá to zrejme potrebuje. Ale podrypovať. A NIE LEN DO MŇA. Alebo si myslíš, že ostatné Ťa v diskusiách nevnímajú.
Ak sú deti tak "dobre" vychované, ako Ty, tak sa nečudujme ...to, že niekto nie je vulgárny z neho nerobí automaticky inteligenta