Ahojte, som v karanténe s pozitívnou osobou, pred rokom som už covid prekonala, teraz jediný príznak hnačky už 3-4 dni. 25.1. som dobrala 2 balenia atb. Zinnat a summamed. Som ockovana.
Moze ist o jediny priznak covidu alebo je to skor sposobene antibiotikami ?
Mali ste tento problem a boli ste nakoniec pozivitni ? Cakam na vysledok pcr🙂
@zivana a po kolkych dnoch cca ti to preslo ?
@stvura brala som probiotika pocas atb a beriem aj teraz 🙂
Hnačky bývajú pri atb, preto sa berú počas atb probiotika,.. Čo sa týka príznakov covidu áno je to možné.
@dadulamamula ano ale atb som dobrala 25.1, zda sa mi to dlho ze az teraz by mi zacali problemy
ahoj ano. Ja som mala pri delte aj omicrone vracanie a odpadvanie. Prave omicron ma casto traviace tazkosti. Svokra je sestricka u lekara pre dospelych, tak mi to povrdila. Chlapci na odberoch mi tvrdili, ze to su velmi zvlastne priznaky co som mala, ze to casto nebyva. Svokra hovorila, ze pekne kecal, pretoze to nie je vynimocne.
Predstav si že existuje aj iné než Corona . Je to tu stále to isté. Už každé zakladanie je Corona. Zapnite už hlavy ľudia. Toto nie je normálne
Ja som neockovana, mala som 5 dní hnačky, iné príznaky som nemala, všetci sme boli pozitívni, tráviace ťažkosti len ja, ostatní teploty, nádcha
@laura164 dakujem 🙂 a mala si covid teraz nedavno ?
Áno v sobotu mi vyšiel pozitivny pcr
Tak to máš potom z omikroni
Ako si na tom hnačky už skončili? Tiež ma to trápi 2.2 som bola pozitívna už druhý krát som aj zaočkovana dr mi dala sumamed atb no už vyše týždňa mam hnačky to aj 6x za deň idem a kŕče občas mám beriem aj probiotika laktobacili dala som hylak kvapky dr mi odporučila len kedy to už skončí?
Ja som mala tiež len hnačky a výsledok bol pozitívny.