Sú dva litre vína denne alebo obdeň už alkoholizmus?
Dva litre na osobu na týždeň sú už na pováženie a nieto denne.
Kdeže, to je správny pitný režim.
Autor/ka: aj dve deci vina denne ak je to pravidelne su alkoholizmus. Nie je az tak podstatne mnozstvo (netvrdim, ze je to zanedbatelne, urcite nie, ale podstatna je pravidelnost/castost).
zavislost je ak si to vino MUSI dat. je jedno ci je to stamprlik alebo cela flasa.
rozhodne ano, dva litre vina, fu....
Ano su.
Ano
Ja neverím, že táto otázka nebola položená iba zo srandy... Lebo vážne sa toto nikto pýtať nemôže 🤦♀️
Podla mna ano
Mala som v rodine taku osobu, po dennej liter, po nočnej cez volno aj dva, ked bola oslava tak flasa padla, ked bol smutok a starosti tiez...
Alkohol denne je uz alkoholizmus.
Nohavicova teorie alkoholického kopce:
To sa vazne pytas? To uz je dost velky pruser, sorrycza vyraz. Ak ide o teba sup na protialkoholicke ak o inu osobu, zaujmi postoj - hlavne ochran seba!
dva litre vína denne? No fuj, to musia byť rána...👽
Fuj, ano je to vela. Nechapem a ani dufam, ze nikdy nepochopim ako moze niekto takto fungovat.
pre koľko osôb?
Autor/ka, robíš si srandu, však? Veď odpoveď musí byť každému jasná 🙂
Nie, prečo, veď víno má len 11 percent, takže je vlastne takmer nealko 😂
Dva litre sú v pohode. Pri dva a pol by mi už začali blikať kontrolky.
Kokos ze 2 litre vína denne sak by som sa ráno nevedela zobudiť a fungovať 🤣
Áno je to zavislost.
Áno
Dva litre??? 😲 Veď by som zomrela!
No...na vychode pitný režim,inde už alkoholizmus 😁
A teraz bez srandy ..2l vína denne alebo aj obden sú už prúser fakt .Na to sa snáď ani netreba pýtať ,že to nie je v poriadku musí byť každému jasné .
To ako keď sa ma snažil môj ex presvedčiť ,že vypiť 8 pív každý druhý deň je úplne normálne ,že to nie je alkoholizmus ( robil 24 -ky.na taxíku ,preto každý druhý deň ).Ale že po robote šiel do obchodu. A hneď ako prišiel domov otváral prvú plechovku ..úplne v pohode 🤦♀️
No a nie?určite je to alkoholizmus.
Áno, bohužiaľ.