Sú bradavice už zahojené?

aneta231
28. máj 2024

Ahojte, prosím vás o radu.
Na päte sa mi spravili 2 bradavice, natierala som ich skoro mesiac Kolodium Forte aj som to vystrihovala nožničkami. Teraz som sa ich skoro mesiac nedotkla, lebo som si myslela, že sú už odstránené, ale neviem či tá pokožka sa tak dlho hojí, alebo som sa ich len dobre nezbavila? Tá vľavo je trošku krvavá lebo som si tam rýpla nožničkami. Neviem či znovu opakovať kúru, ale boli poctivo natierané mesiac čo mi príde už dlhá doba.

Na druhej nohe sa mi tiež spravil nejaký vyrástok, ktorý som tiež natierala Kolodiom a taktiež som tam ešte lepila aj náplaste na kurie oká, ale nič špeciálne sa s tým nedialo narozdiel od tej prvej nohy, myslíte že to bola len taká koža?

Ďakujem vopred za každú radu 🙂

zdenusa4
28. máj 2024

Mne pomohla na to cibuľa namočená v octe, tam som ju nechala lúhovať celý deň, vlastne ráno som ju namočila, večer vytiahla, dala som si na nohu taký obklad na noc a ráno zase obstrihala a mám pokoj. Za mňa najlepší liek, vytiahlo tú bradavicu totálne aj s koreňom. 🙂

markusrasford
28. máj 2024

@aneta231 nie sú

aneta231
autor
28. máj 2024

@zdenusa4 ďakujem vyskúšam 🙂

aneta231
autor
28. máj 2024

@markusrasford diky, ešte budem musieť liečiť no

moonka1
28. máj 2024

aj mne sa zda, ze este to treba preliecit, kazdopadne ta cibula je skvely liek na vsetko, na bradavice top 🙂 aj mne to uz pomohlo. nemavam to na nohe casto, ale ked uz, tak fac s cibulou v octe na noc a do rana zahojene.

nikaeli
28. máj 2024

@aneta231 zahojené to bude vtedy, keď tam už nebude nič.. ako keď sa ti zahojí rana a odpadne chrasta 😉

lubina
28. máj 2024

@aneta231 to este nie su tie bradavice vynicene. Kolodium je super, ale trva to aj viac ako mesiac. Dcera mala tiez na chodidle a dlho som jej to potierala. Ak by si chcela nieco domace, za mna super funguje aj citronova kora namocena v octe, to sa prilozi na bradavicu a tiez to vytiahne super.

butterflyeffect
28. máj 2024

Duofilm pomaha on vytiahne z vnutra aj tie korene-to su tie bodky co tam vidno

pusinka_1
28. máj 2024

Tiež som mala bradavice. Trvalo roky, kým som sa ich zbavila.... A to aj s vypalovanim takže neviem podľa fotky ale podľa mňa mesiac je malo

thoughtfulweirdo
28. máj 2024

Mesiac je málo, ja som to natierala Duofilmom aj cca mesiace.

aneta231
autor
28. máj 2024

Ďakujem vsetkym určite vyskusam tu cibuľu 🙂

marioletka
1. aug 2024

@zdenusa4 dobrý deň mne včera vypalovali bradavice dusikom ale keďže to mám veľké tak pôjdem znova na konci augusta.
Myslíte že by mi vedela ta cibuľa s octom pomôcť aj na takéto väčšie množstvo bradavíc ?
Nechcem znova podstúpiť dusík keďže je to také veľké a nemôžem vôbec na to pristúpiť a opakovať to znova a znova neviem či to zvládnem tu bolesť už keď viem do čoho už pôjdem

maryetta
1. aug 2024

@marioletka za vyskusanie nedas. Podla mna resp mojej skusenosti staci iba ocot. Mala som bradavicu skaredu. Velku. Nic nezaberalo.
Naposledy ako som umyvala okna s octovou vodou. Ked som doumyvala neviem ci hned alebo ozaj par dni. Po bradavici ani stopa. Uz presli cca 2mesiace a fakt ani neviem najst miesto kde bola.

marioletka
1. aug 2024

@maryetta ja ich mám skôr tak dovnútra zapustené takže toho za bojím či to bude mať aj nejaký účinok keď netrcia moc von iba tá jedna na boku je taká vykuknuta ostatné sú vnútri