Ahoj už asi 4 deň má hrozne boli hlava. Lieky od bolesti mi nepomáhajú. Co to môže byť?
prepáč, ale ako to my tu môžeme vedieť? smer lekár, môže to mať 1000 dôvodov od banálnych až po vážne
Ja mávam migrény, ale počas covidu som mala takú bolesť, že neskutočnú. 4 dní bez utichnutia bolesti, liek akoby som si ani nedala. Po 4 dňoch som si to začala nahrievat biolampou (teplo) a to mi pomohlo, ale koniec bolesti až po 6 dňoch. U mňa to bol prejav korony, bohužiaľ.
@zuzkalujza to si zvyknes ona kazdy druhy tyzden riesi lieky, antidepresiva dokolecka dokola a stale nie je dobre
Aj mna boli hlava je zmena pocasia a mam dostat menzes
Migréna to môže byť podľa mňa ale to nikto len tak nepovie, treba si pobehať vyšetrenia
Asi to mam z krčnej chrbtice lebo ma boli cely krk
@vikisukik viete ze teraz sa k doktorke len tak nedostane aj ked som sla k neurologovi aj mimo korony som cakala 3 mesiace. A obvodacka ta ako vzdy nic nezisti
CT krčnej máš pomaly ako 200 RTG snímkov po sebe v jednom prúde
Už ako sa rozhodneš, možno si viac odvážna a zvládla by si to. Čítajú to aj iní ľudia tak pre nich to bude možno prínosnejšie 🙂 S tým žiarením to je také, že ide o výšku dávky, ktorú dostaneš v podstate naraz. RTG je nič oproti CT-čku.
U mňa bola bolesť hlavy, krku prejav covidu
@miro1360 ja mam klaustrofobiu, ale keď mi išlo minulý rok o život, tak som MRI vydržala. Obvodná ti predpise Neurol, ja som si dala polku a zvládla som to. Ct neukáže z ďaleka toľko ako MRI. Inak ešte by to mohla byť neuralgia, ale to by si tu od bolesti nevypisovala, to je šialená bolesť v zachvatovitych intervaloch.
.