Štuple do uší

vikusjk
8. jan 2024

Ahojte, viete mi odporučiť štuple do uší, z ktorých ma nebudú uši bolieť? Mám také penové, sú super, lebo nepočuť vôbec nič, ale nadránom ma z nich už bolia uši, zvlášť to, na ktorom spím (spím na boku). Vďaka

lukbe
8. jan 2024

@vikusjk ja si objednávam z internetu silikónové, aj dobre tlmia, aj sa dajú tvarovať. Skus vygooglit. Ak nájdem link, pridám.

lukbe
8. jan 2024

@vikusjk pridávam obrazky

slovenka753
8. jan 2024

Mňa boleli so všetkých. Mam úzky zvukovod. Prešlo to až po dlhšom používaní.

vikusjk
autor
9. jan 2024

@lukbe nieco take podobne mam, je to ale take tuhe, to je ono? Ale su to take placate vankusiky, vobec som nevedela, co s tym mam robit, ale mam ich v skrini. Hentie penove su take uzke valceky, to spucim, dam do ucha a tam sa nafuknu, len do rana proste ma z toho usi strasne bolia. Toto ako tvarujes prosim ta? ostava to v tej vonkajsej casti ucha, ci idu tiez dnu? vdaka 😅

lukbe
9. jan 2024

@vikusjk nie je to tuhé,da sa to formovať do gulicky, zasuniem do ucha, no neviem,do akej hĺbky to chceš. Ja to nedávam príliš hlboko a tlmí to dobre.

vikusjk
autor
9. jan 2024

@lukbe uz som to asi nasla, ze sa maju ohriat a vytvarovat do gulicky a len tak nalepit okolo ucha. Urcite to skusim a nasla som na tej stranke aj starter pack, kde je 14 parov roznych stuplov, co si idem hned objednat. Dakujem pekne za pomoc 🙂

lukbe
9. jan 2024

@vikusjk aha,ja nenahrievam. Posielam svoje na fotke,chcela som aj video,ale nejde pridať.

vikusjk
autor
9. jan 2024

@lukbe vdaka za foto. Ale to mas taku tvrdu gulicku potom v uchu? Ak spis na boku, netlaci ta to?

marllik
9. jan 2024

ja pouzivam tieto jemnučké SOFT https://www.sulka.sk/stuple-do-usi/ear-soft-neo... lebo z Classic valčekov v krabicke ma velmi usi boleli.

lukbe
9. jan 2024

@vikusjk nie, ona nie je tvrdá, tvaruje sa ako plastelína, asi taká je. Problém je len v tom, že je veľká a píšu,že netreba to deliť, ake netlačí. Občas si objednám detskú veľkosť😂.

oblecenieavecicky
10. jan 2024

Ja používam tie klasické žlté, ale naučila som sa nejak podvedome si jeden vždy vybrať - zo strany, na ktorej ležím. Takže v podstate používam vždy len jeden.