Stukovatená pečeň

simusatko
3. sep 2021

Dobrý večer chcela by som sa opýtať ci niekto nepozna nejakého hepatologa okolie galanta, trnava co najbližšie
Dr.mi dala aby som si nasla telefónne číslo na prof. Hrušovskeho a neviem ho nikde najst za každú odpoved ďakujem. Pekný zvyšok večera prajem 🙂

e1i
3. sep 2021

@simusatko robi v ga zavolaj na vratnicu nemocnice nech ti daju číslo

simusatko
autor
4. sep 2021

@e1i volala som na informacie a ze tam hepatolog neni, uz som stoho zufala ze doktor da len meno a zhanajte si

e1i
4. sep 2021

@simusatko robi na internom tuším pytajte sa podla mena

simusatko
autor
4. sep 2021

@e1i vyskúšam este pondelok
Co som nasla jedneho ale ten je az michalovcich

oliolijanka
5. sep 2021

Pozri video od Dr.Bukovskeho o stukovatenej peceni, mozno pomoze(ja myslim, ze urcite).
Neviem zdielat link, ale najdes na youtube.

simusatko
autor
5. sep 2021

@oliolijanka dakujem veľmi pekne pozriem si 🙂
Potrebujem zistit kde sa najbližšie nachadza hepatolog doktor ma poslal.. mam aj tabletky s pestreca marianskeho

januarova
6. sep 2021

@simusatko k doktorovi neporadim, ale ten pestrec... Tablety nestacia, treba užívať rozdrveny pestrec, každé ráno na lacno dlhšiu dobu, aj 4 mesiace. Pozor odkiaľ objednať, alebo kúpiš, niekde predávajú fejky. Má to odskúšané moja svokra, po pestrecovej kúre, výborné výsledky

simusatko
autor
8. sep 2021

@e1i na vratnici mi dali cislo a nic nezdvihaju 2dni nechcem tam ist zbytočne presediet a po par hodínach mi povie ze ma nezoberie

e1i
8. sep 2021

@simusatko skusat opakovane

simusatko
autor
8. sep 2021

@e1i skúsim piatok

simusatko
autor
21. sep 2021

@e1i robi na gastroendologii v Galante aj tak ma sestricka neobjednala a vlastne to s pečeňou nema nic spoločne