Ahojte.Od minuleho stvrtku mám stuhnute ramena,siju a tam ako sa napaja hlava na krk a ide to až do hlavy.Niekedy bolest,inokedy taka ťažka hlava.Poradili mi suche teplo,Revitanerv.
Revitanerv beriem dnes 3tí den 1tabl.Stvrtok a piatok som si davala termofor,vcelku pekne zabral,v sobotu som dostala menzes,neskutocne ma to zase bolelo.V nedelu celkom ok.V pondelok už ramena a sija ok ,len ta hlava stale.Vcera k veceru som si musela dat zase termofor,lebo som si stlacala krcnú chrbticu a taku bolest hlavy som dostala a až do pravej strany krizov mi to vystrelovalo.Dnes rano som si dala ibalgin,lebo ma rano hlava bolela,teraz citim take dunenie vzadu v hlave,alebo takú tupú bolesť,alebo ťažku hlavu,neviem to opísať.
Co okrem Revitanerv mam este brat?Beriem 2krat denne ešte Guajacuran.Dokedy treba cakať a potom ist k dr?Nechcem moc behať po dr,jednak že sa bojím a druha vec,aby si nemysleli že som hypochonder.
Najprv som si myslela,že ma riadne ofuklo,ale neviem,ci by pri obycajnom ofuknutí,to takto dlho trvalo....Dakujem za rady,skusenosti
Pocvic si a nech ta niekto rozmasiruje
Kúp si kilové alebo 0,5 kg činky, nájdi si cviky na podlahe v ľahu a pomaličky spevňuj. Mne to vždy zaberie.