Zdravím stretol sa už niekto so strpnutym palcom mimo tehotenstva?? Lebo ja mám už druhý deň srpnuty ukazovák na pravej ruke a to Len bruško … neviem ci to môže byt chrbtica ? ..
@viera1107 no aj mne v noci hrozne trpnu ruky niekedy aj nohy, ale teraz mi koncek ostal úplne strpnuty
Pripnem sa, ja mam takto strpnuteho pol palca na nohe uz dlhodobo...
@gabika9878778 momentalne mám rovnaký problém ako popisuješ 😵💫 až som prekvapená. Ja premýšľam či má niečo neuštiplo. Je to vcelku nepríjemne a neprechádza to 😬
No ja si myslím že chrbtica ale som sa dnes ráno zobudila a je to preč 🙂 ale určite už pôjdem do lekára
Ahojte tiez mam strpnute bruska na 2 prstoch a este aj miesto pod prstami mam to uz asi 12rokov bola som aj na neurologii ale na nic neprisli v tedy neviem co to mam opat riesit … vam sa podarilo nieco zistit?
@gabika9878778
Moja mama to mala jedného času. Takto jej tŕpol palec na ľavej ruke a možno po roku sa to začalo šíriť do celej ruky, mala nejaký zápal šliach.
@gabika9878778 ahoj, mne takto tŕpnu končeky prstov v noci a mám to z chrbtice.. Ale samozrejme treba ísť k lekárovi ak by ti to neprešlo..