Dobrý deň,
Spím na ľavom boku no občas sa mi stáva že sa v noci zobudím a mám strpnutu PRAVÚ ruku vôbec ňou nemôžem hýbať kým ju ako keby nerozmasurujem
Viem že nie ste tuná lekári ale chcem sa opýtať či sa niečo také stalo aj vám a ako sa to riešilo
Ďakujem za odpoveď 🙂
Ruku mám stále voľné položenú na paplone takže nemyslím
skus magnezium doplnit. ja som to mavala tiez, ale zacala som brat magnezium (kvoli inemu) a stratilo sa mi aj to. alebo potom vysetrenie na karpalny tunel.
Ďakujem 🙂 vyskúšam a poprípade pôjdem na vyšetrenie 🙂
Cvicis? Mne ked zacnu trpnut ruky v spanku,je to varovny signal,ze treba zacal posilnovat svalstvo. Bud chod na.masaz,uvolni ti chrbticu alebo doma pocvic. A doplnit magnezium.
Mne trpnu obidve, moze to byt aj od chrbtice
to moze byt kludne karpalny syndrom. nerobis vela na pc?
Na Pc ani moc nie no pracujem ako čašníčka
Skúsim to magnézium a ak nepomôže pôjdem na vyšetrenie 🙂 ďakujem za odpovede 🙂 skúsim aj cvičiť lebo necvičim vôbec okrem občasného bicyklovania 🙂
Ja som to mala celé druhé trhu. A ešte som sa budila na to,že nedýchali. Potom som lalala po dychu
Tiez odorucam najprv skusit magnezium, mavam ten isty problem, zobudim sa a vobec necitim 2-3 prsty. Teraz v tehu to mavam castejsie, mam aj problem s chrbticou a teraz sa mi tazsie cvici...
To je vzdy prava? Chod ku dr radsej...
Nemas ju v blbej polohe?