Strojček - vypadnutie gumičky

aduszia
4. jún 2021

Ahojte baby, maminy. Chcela by som sa spýtať tí ktorí išli na strojček alebo vaše detičky. Včera mi dávala doktorka také gumičky aby sa mi spravili medzi medzi zubami teraz mi jedna vypadla doktorka mi už nezvdihla. Ze ci to je problém vedeli by ste mi poradiť či tam mam ísť v pondelok pre istotu? Vopred ďakujem za odpovede

sissy27
4. jún 2021

@aduszia ak vieš odkiaľ kam tá gumička išla, tak si to navleč sama. Ak nevieš alebo ti to nejde, tak v pondelok ráno k dr., tie gumičky majú svoj význam. Dva dni chýbať nebudú, to sa nemusíš báť, ale treba to natiahnuť.

lllll_1118
4. jún 2021

@aduszia a neskúšala si si ju tam dat naspäť ak ju ešte máš? Trebárs s pinzetou, nájdi si na YouTube návod, sú tam po anglicky vyhľadaj si "spacers fell out" ale ak sa ti nepodarí tak určite chod.

kkovacovak
4. jún 2021

@aduszia myslíš tú medzi posledným a predposledným zubom? Skús si ju tam nejako narvať. Ide o to že ti tam potom budú nasadzovať taký "prstenec" tak aby tam bola mierna medzierka. Tak ako sa píše vyššie. Ak sa ti to nepodarí tak by som šla radšej k zubárke nech sa ti zbytočne nepredlžuje ten proces.