Ahojte. Je tu niekto kto si dával v dospelosti strojček ? Ako to je cenovo, s platbami (naraz / na viac krat) .. posunul sa mi zub po 4 rokoch ako mi dali dole strojček lebo aom stratila nočný a veľmi mi to zťažuje výslovnosť :( tak silno zvažujem..
@mmirka02 wau to je riadna cena .. v závere, ale zas taký prudký vydaj je asi len to nasadenie a keď dávajú dole.. okolo toho tých 35-50€ mesačne ešte znesie človek..
Ahoj, tiež akurát riešim a snímky mám za sebou - 10€, odtlačky neviem koľko, nasadenie jedna čeľusť okolo 300€ +- a samozrejme každý mesiac okolo 8€ Za gumicky 35€ za oblúk, no a potom sňatie strojceka tiež nejaké peniaze stojí.. ono sa po rokoch nazbiera aj na tých 2000€, ja osobne ešte riešim kazy dávam si meniť plomby tmavé 3 za biele, tak aj to niečo stojí no zatiaľ má to stalo okolo 300€ čisto dať doporiadku zuby... ale verím, že to bude stať za to.
@goblinko1 to znie lepšie .. chcela som to riešiť až časom, lebo snívam o rovných zuboch. Ale 1ka horná sa mi tak otočila ako otočená nebola ani pred prvým strojčekom a ja už šušlem, keď vyslovujem “S” tak pískam.. nebaví ma ani hovoriť, ani usmievať sa. Hanbím sa za to
@vikinka128 úplne rovnake pocity.. ja mám obrátený zhryz čiže íspodné zuby mam pred hornymi s vyzerám jak buldog a taktiež komunikácia artikulovanie nula bodov a tiež ma to trápi.. škoda že zubar má na to neupozornil v mladom veku ale až teraz nová zubárka :/
@goblinko1 hlavne, že sa na tom pracuje. Držím palce aby sa to dalo dokopy🙏🏻
Ja som mala strojček necelé 3roky,mesačne kontroly okolo 35eur .Nasadenie má vyšlo okolo 600 ak si dobre pamätám + rôzne dentálne,všetky zuby museli byť opravené. Za tie 3roky som si odkladala účtenky a po sčítaní ma to vyšlo skoro 8000 eur za spodny aj vrchný(už tam je aj cena za zloženie strojčeka + nočné strojčeky )ale myslím že to je individuálne a každý má iný cenník .