Strojček na zuby v 30-ke.

katka2505
5. feb 2020

Ahojte dievčatá.

Chcela by som sa poradiť.Tento rok mám 30.Vždy som mala vyššie rastene očné zuby.Ako mi vyšli zadné zuby múdrosti,začali sa mi však krivit aj predné dva zuby ako keby sa chceli prekryvat.Momentálne som na materskej a chcela by som si ich dať dokopy,kým sa vrátim do roboty.Rozmýšľam o strojceku, no s mojou zubarkou je ťažká reč a nevie mi poradit,skôr ma nahovara na korunky.Svoje zuby mám zdravé.Chcela by som skôr strojček,čo sa dáva na vnútornú stranu zubov.Mate niektorá skúsenosť?Neviete mi poradiť,kde v Trenčianskom kraji taký strojček robia?A cena?Videla som už aj strojček,ktorý je taký priesvitny ako nasadky,no cena neskutocne vysoka.

sissy27
5. feb 2020

@katka2505 poradiť sa treba nie so zubárkou, ale s čeľustným ortopédom.

klinger
6. feb 2020

Lingválny teda strojček na vnútornej strane je podľa mojich info rovnako drahý, daj si do googla, ja som našla ceny v tisícoch, takže to som hneď zamietla, ja uvažujem o najlacnejšom, klasickom kovovom na prednej strane, na strednom slovensku cena za vstupné vyšetrenie cca 100, horný okolo 600, spodný cca 450, plus každá kontrola cca 20 eur.

danieladeley
6. feb 2020

v prvom rade by si sa mala poradit s ortodentistom, nie beznym zubarom. ja som pred rokom mala presne take iste problemy so zubami, tiez som na MD , len mam 2 roky viac 🙂 uz rok mam strojcek, keramicky damon clear, v podstate je vidno len tenky drotik cez zuby. som s nim velmi spokojna, vysiel ma dokopy 3500 eur. najlacnejsie su klasicke kovove, potom tie vnutorne, potom keramicke a najdrahsie su tie nasadky invisalign. kludne sa pytaj co ta zaujima, ale najlepsie je poradit sa priamo s celustnym ortopedom, lebo ten vidi chrup a vie presne poradit.

janulienocka
27. feb 2020

@katka2505 mám strojček v 40 - tke😉

tytana
28. máj 2020

@janulienocka aky mas prosim typ strojceka? A ako si spokojna? Ja si tiez budem musiet dat spravit, nie ani tak kvoli estetike, ale kvi problemoch so sankou, mam tam znicent klb

janulienocka
28. máj 2020

@tytana ja mám invisalign

eli_enulin
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chrumka120
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danieladeley
1. máj 2021

@vlcik1 MI

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zahara
2. máj 2021

@katka2505 ahoj, ja som z TN kraja. Mam 35 a druhy rok nosim Invisalign, coskoro koncim so strojcekovou liecbou, chodim ale na kliniku dalej, nakolko som komplikovanejsi pacient. Mna strojcek vysiel 3500€ + su tam doplnkove platene veci ako konzultacia, CT, rontgen... urcite sa chod poradit k specialistovi.

Tu je este tema pre teba https://www.modrykonik.sk/forum/trencin/strojcek-na-zuby-trenciansky-kraj/
Za mna napr.ale neodporucam Lehocky, TN. Kedysi som bola na konzultacii u starsieho, astronomicke ceny, arogantny pristup, 50€ som nechala za konzultaciu, pocas ktorej si nebol ochotny ani pozriet moj rontgenovy snimok a vyjadrit sa po odbornej stranke, celu dobu hovoril o tom, ze kto na to ma, tomu zuby urobi, ale treba platit. Dnes to prebral uz jeho syn.

*teraz vidim, ze stara tema 😁 nevadi, mozno do buducna niekomu pomoze

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danieladeley
2. máj 2021

@vlcik1 ano, maju pobocku v Ba a v Mi 🙂