Ahojte,
Aká je postupnosť pri strojčeku?? ( Napr. Prvá konzultácia a o mesiac otlačky,...) +časový odstup koľko to trvá. Ďakujem
*mesiaci
*položila
podla mna to zavisi od konkretneho lekara, my sme boli najprv na konzultacii a až po polroku na otlačky, teraz sme mali isť po dalšom polroku už na strojček, a nakoniec nas preobjednali kvoli korone o další polrok, tak ani neviem či sa toho strojčeka dočkáme 😂 🙏
Ahojte,
Ďakujeeem krásne za všetky odpovede. Veľmi ste mi pomohli
@anonym1 my sme chodili cca2 roky a poviem vám po 2 rokoch dostala takú alergiu že mala až opuchnuté pery o dasnach ani nehovorím teplota celý týždeň ale keďže jej celustna mala dovolenku nezobral nás nikto aby jej to dal dole tak trpela celý týždeň a to vám poviem čo sme prežívali a to má 15 takže ak budete niečo súrne potrebovať a váš ortopéd nerobí tak môžete aj skapat ale platiť nehorázne ceny to áno 😃 ja by som to už nedala ani jednému svojmu dieťaťu, ešte koľko cirkusu bolo po zložení sme mali za 2 dní kľud.
@anonym1 to je individuálne, iné u detí, iné u dospelého, každý čeľustný ortopéd je inak vyťažený. A je to vždy aj o dohode. Dĺžka liečby závisí od konkrétnej dg.