Máte niekto skúsenosť pomohlo pri zápaloch močových ciest?... Trapim sa už cca 3 roky bezvýsledne..
Skontrolovat IgA cez imunologa, nasadit urovaxom..
@amonet bola som.. Nič nezistili
@taktotedanie brala som, 2krat 6mescnu kúru a nič
@sunshine_18 myslím ze ta strava vám na to nepomôže. Problém bude niekde inde. Ako často mávate zápaly? Co vam vychádza z kultivacneho vysetrenia v moci,keď vám ho Dr.dava vysetrovat? Brali ste atb podľa citlivosti z kultivavneho vysetrenia? Ďalej hygiena pred a po pohl.styku,aj u partnera. Pred tým sa umyť a vymocit,po tom hneď ten istý postup. A na toalete dávať pozor na smer utierania. Atď
@medica88 za ten čas si dovolím povedať, že som skúsila naozaj všetko, zápaly mám permanentne.. Len raz je to lepšie a raz horšie, je to ako lotéria ráno sa zobudím a neviem co bude.. Jeden den mám pocit že super a na druhy plačem od bolesti.. Z moču mi bolo zistené e coli.. To preliecene ATB podľa citlivosti, potom ešte raz a napokon moc čistý no potom sa pridruzili gyn problémy (mykozy, kvasinky) macmiror, canesten atd.. Nakoniec gyn stránka ok no v moci mi bol zase zistený streptokok preliečený a moc čistý.. Ureoplazmy, mykolazmy, trichomoniaza a chlamýdie mám negatívne.. Ziadna baktéria mi nebola zistená no stále mam bolesti.. Pálenie.. Hygienu dodržiavam, po pohlavnom styku sa vymocum aj umyjem a vypijem blokurimu (d manoza)..
Z imunologické stránky som tiež ok a žiadne alergie mi zistené neboli..
@sunshine_18 chápem. Možno by bolo vysetrit aj partnera.
Spomínate že to trvá cca 3roky,čiže pred tým to nebolo. Zmenilo sa u vás niečo pred tými 3rokmi? Co sa týka spôsobu zivota
pytaj sa imonualergologovi. mne zistili ABKM a z toho opakovane uroinfekty