Strie na prsiach

martina374
12. nov 2014

Ahojte, chcem sa spytat ako sa zbavit strii na prsiach? Pocas tehotenstva som ziadne strie nemala ani na bruchu ani na prsiach a teraz po porode ked dojcim tak som to objavila. Po ukončeni dojčenia mi zmiznu alebo uz ostanu natrvalo? Cim pocas dojcenia si mozem natierat prsia aby som tie strie pomaly odstranila? Dakujem.

katarinamarkova
12. nov 2014

@martina374 nikdy uplne nezmiznu...ked skoncis s dojcenim, prsiam sa vrati povodna velkost....ale bohuzial povodny tvar ani estetika uz nie, budu este viac viditelnejsie .
🙂 ale osobne si myslim ze to nie je nejaky extra problem. zalezi od tvojho postoja k tvojmu telu...samozrejme aj od manzelovho postoja 🙂
nastastie mam manzela,ktory prirodzenost vnima pozitivne.....tak ako aj ja....

mawka
12. nov 2014

ahoj, ostanu. strie nemiznu, len menia vzhlad. ak su najskor cervene, tak sa potom stiahnu a ostanu blede. mozes pomoct stahovaniu strii kremami, ale nezbavis sa ich uz nikdy. ja mam nastastie bielu pokozku, jazvy sa mi hoja skvele, takze aj strie sa mi stiahli uplne do biela, takze nie su vidiet, az uplne z blizka. no bohuzial... nezbavim sa ich.

17alexis
12. nov 2014

@martina374 už to ostanú, ja mám strie na prsiach asi od 16r., na stehnách asi od 11 r. a na zadku ani neviem. Rýchlo som rástla, vyskúšala rôzné "zaručené zlepšováky" a nič.

mawka
12. nov 2014

@katarinamarkova vacsina chlapov neriesi nase strie a ovisnute vsetko mozne. to len zeny na to stale upozornuju fnukanim... moj milenec, krasny chlap s dokonalym telom, ktory sa o seba dokonale stara, pri ktorom ma zena pocit, ze on bude vyzadovat len dokonale tela, vobec nemal problem ani s mojim poporodnym bruchom, ani so striami ani s nicim. raz som to s nim preberala, ze ci mu to nevadi a on ze ako co? 😀 proste ked to zeny prestanu riesit pred chlapmi, tak chlapi si toho vobec nebudu vsimat. a chlap, ktory vyzaduje dokonale telo, tak to je egoista a narcis.

katarinamarkova
12. nov 2014

@mawka presne tak 🙂

evulienkaslx
12. nov 2014

Ja som mala pocas dojcenia a par mesiacov potom viditelne strie, postupne sa mi zmensili a zbledli, nie su take viditelne. Pouzivala som z DM bio kokosovy olej/maslo a Bi-oil. Prsia po dojceni uz nebudu take, ako pred tym, najhorsie je to asi 2 mesiace po dodojceni, ale postupne sa to zlepsi, aj ked nie do povodneho stavu. Ale u nas to nikomu nevadi 🙂

timca55
12. nov 2014

ja tiez mam aj na bruchu aj na prsiach , ale mne to nevadi , ajtak som pekna 😀 😀 😀 ale natieram si olivovym olejem , trocha to pomaha , ale vobec sa tym netrapim hlavne je ze mam zdrave dieta 🙂

pupavka123
12. nov 2014

@timca55 zlata-aj tak som pekna 😀 😀

timca55
12. nov 2014

joj ta nie len ja , to vsetky sme pekne , len vieš ked uz ma nik nepochvali , tak sa musim sama 😀

pupavka123
12. nov 2014

@timca55 To vies,ze ano,mas recht 😀 😀

timca55
12. nov 2014

@pupavka123 dakujem ,ja viem 😀

maca283
12. nov 2014

@martina374 Ahoj ja pouzivam mandlove mlieko pouzivala som ho aj pocas tehotenstva a aj teraz ked kojim a som bez strie

daniela022
13. nov 2014

@maca283 no veď to, že ešte kojíš, nemáš ich mat prečo zatiaľ

maca283
13. nov 2014

@daniela022 ale verim ze ani nebudem mat ked ze nemam ani na bruchu

milota164
16. máj 2016

uplne ich asi neodstranit ale mozes ich zmiernit ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a pomohol mi aj na uz vzniknute strie

maykaaa1122
23. máj 2016

hlavne napínajúce miesta treba natierať veľmi často..ja som si natierala prsia aj stehná krémikom od bepanthenu. A som spokojná.. 😉

helenanovakova
23. máj 2016

mne úplne zmizli, ked som dodojčila a ničím som si ich nenatierala. ale musím povedať, že mi zmizli aj prsia

naturonline
1. jún 2016

Musím súhlasiť. Strie Vám už bohužiaľ úplne nikdy nezmiznú. Dôležité však je aj ako sa budete o ne starať, aby sa Vám stiahli , čo najviac a bolo ich vidieť úplne minimálne. Odporúčam : 2-3x denne aplikovať na strie (kľudne môžete aj na celé telo) jojobový olej je veľmi dobre znášanlivý. Zabraňuje vzniku tvorbe strií a tiež ošetruje už vzniknuté strie. Má veľa pozitív. Olej tiež môžete používať na končeky vlasov, na pleť aj pri starostlivosti o celé telo.
rýchlo sa vstrebáva do kože a tam rozvíja svoj prirodzený účinok
reguluje prirodzenú vlhkosť a ochranný filter pokožky
pomáha pri vysušenej pokožke
vyživuje pokožku prirodzeným spôsobom a tá zostáva následne napnutá a pevná
udržiava pokožku mladistvú a elastickú
pôsobí proti tvorbe vrások
je vhodný najmä pre ošetrenie strií, ale aj ako prevencia pred ich vznikom
dodáva nechtom pevnosť a elasticitu
pomáha pri drsnej a suchej pokožke
má prirodzený faktor SPF 6
má upokojujúci efekt na pokožku pri spálení slnkom a nadmernom sa opaľovaní
https://www.naturonline.sk/sk/prirodne-oleje-bi...

lilu74
30. júl 2016

Ostanu...niektore maminky si kremuju len brusko. Mna kamosky upozornili aby som si kremovala prsia.brusko.stehna aj zadok-poradili mi v lekarni bepanthen na predchadzanie proti striam a tak som sa kremovala celych 9mesiacov 2x do dna a som bez strii😉