Strie! Ako s nimi zatočiť?

zuzanap9
18. jan 2019

Ahojte dievčatá. Mám 17 rokov a mám strie na zadku aj na prsiach. Na zadku to je dosť vidno, prsia sa dajú prežiť... Ale predsa tam sú!😩 Dosť mi to ubralo na sebavedomí a ten pohľad v zrkadle alebo dať si na seba plavky a výjsť medzi ľudí... Des. Meriam 173cm a vážim 57kg, takže som štíhla. Začalo mi to v 15tich, keď sa mi začali zvýrazňovať ženské krivky. Prosím Vás, hlavne mamičky, skúsené ženy, máte na to vlastný odskúšaný recept? Chcem sa toho zbaviť. Čítala som, že biele strie už nezmiznú 😞😞 Že sa dajú cez leto opáliť, kedy vlastne len zblednú. Dočasne 😣 Ale ja verím, že sa ich zbaviť dá. 😩 Prosím, poraďte, čo s tým 😔

lucka_lucia
18. jan 2019

@zuzanap9 treba sa s tým zmieriť .tiež mi to začalo ako tebe aj som sa zato hanbila ale časom keď si to nikto ani nevšímal začalo mi to byť jedno .strašne veľa žien ich má.a neskôr som zistila že niektorým mužom sa to zdá sexi.mozno sa to dá zlepšiť nejakými pristrojmi

titla
18. jan 2019

Tiež mám strie na prsiach a zadku, dokonca aj jednu veľkú na chrbte (tá vyzerá ako jazva po operácii), ktoré sa mi spravili v puberte, keď som vyrástla a získala krivky. Ale pravdu povediac, nikdy som si s tým hlavu nelámala. Vybledli, vidno ich viac-menej len pri podrobnejšom skúmaní a nikdy mi to na pocite príťažlivosti neubralo.
A čo sa týka zadku a pŕs, tak som zvyknutá u mužov na reakcie ako pochvala a obdiv a ešte nikdy sa mi nestalo, že by niekto z nich riešil strie.
Ale na druhej strane ťa chápem, lebo tiež mám svoje drobné komplexy, len sa netýkajú strií. Avšak nepomôžem Ti, myslím, že čiastočne sa tomu dá pomôcť laserom, ale ani to nie je 100%.

zuzanap9
autor
18. jan 2019

@titla ani mne sa nestalo, že by niekoho trápili moje strie. Tiež som skôr dostávala pozitívnu reakciu, negatívnu v podstate žiadnu, čo sa tykw môjho pozadia. Ale toto sú čisto moje komplexy z toho, že mám nejaké tie "jazvy". Priateľ mi hovorí, že tie strie ani nevidno a že som krásna tak či tak, že ich ani nemám riešiť. Ale to vedomie, že ich mám..... Ach. Hlavne, keď ich vidím 😆Popravde, ani ja to moc neriešim ale keď sa sprchujem, alebo idem do plaviek medzi ľudí, vnímam ich ako problém.

mariaabrahamova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanap9
autor
18. jan 2019

@mariaabrahamova aký produkt??

damolly
19. jan 2019

Mne po rokoch úplne vybledli až tak že keď si ich chcem nájsť musím veľmi dobre hľadať aspoň tie z puberty 🙂 vtedy sa mi spravili na bokoch a boli dosť viditeľné .. teraz mám zasa po tehotenstve na zadku smerom k chrbtu a na jednom prse len nechápem prečo iba na jednom 😀😂 ale až také do fialova 😀 a nejako to neriešim lebo mi to nevadí mám na ne dobré spomienky 🙂 či už z puberty alebo z toho že mám krásneho zdravého syna 🙂 ale ak ich máš ešte čerstvé tak by mohol zabrať Bioil mne zabral na malé jazvičky na rukách 🙂 mohol by zabrať aj na strie 🙂

zuzanap9
autor
19. jan 2019

@damolly no práveže, nie sú čerstvé 🤔

wokokoza
21. jan 2019

Podľa mňa keď už raz vzniknú tak sa s nimi nedá už nič robiť, môžeš ale zabrániť tomu aby ti vznikli ďalšie, čiže krémovať, krémovať ;)

beabelisova
21. jan 2019

strie osobne beriem ako znak toho, ze som si niecim presla, ze aj moje telo sa meni, ze nastali nejake tie zmeny, takze ja by som si z toho na tvojom mieste nejaku velku hlavu nerobila 🙂