Chcem sa opýtať tých , ktorí už mali strhnutý necht na palci na nohe , či to bolo bolestivé alebo sa to dalo vydržať ? Či cítili nejaký ťah pri trhani alebo nič? A hlavne aké nechty Vám vyrástli po strhnuti ? Krivé , hrubé alebo normálne ? A ako dlho trvalo kým Vám úplne vyrástol necht ? Dakujem za názory 🙂
Masaker aj napriek umrtveniu,na druhý deň ešte väčší...nový necht na prd...ale ja som mala poškodené nechtové lôžko,takže nový necht už veľa parády neurobí..
@miskakyska a prečo bolelo ? Neumrtvili? Mala si zápal ? A čím sa ti poškodilo nechtove lôžko ? Ako dlho vyrastal nový ?
@levandullaa No áno bolestivé a hlavne na druhý deň, ale ja som mal už dosť zapálený, keď mi strhali
@levandullaa nič som necítila pri zákroku, zahojilo sa to rýchlo a bez problémov. Necht mám krajší ako predtým 😀 ale koľko mi rástol to si už nepamätám.
syn s tym bojoval cca 6 rokov.Strhavanie asi 6krat,uprava lozok okolo nechtu a asi na 9ty krat je nechet ok.Mal 12 rokov ked mu strhavali prvy krat a uplne v pohode.Vzdy sa bal len injekcie do prstu,ine nikdy necitil ani nemal bolesti dalsie dni.Posledne dva razy si trochu stazoval ze po zakroku jeden den bolelo ale dali sme tabletku a bolo to ok.Nechet rastol vzdy dost dlho,mozno aj 2 mesiace a velmi nam vzdy po tom prvom prebale po strhnuti pomohli naplaste zo striebrom,predpisala nam ich kozna lekarka.Prve razy ich nemal a hojilo sa to dlhsie ,po naplastiach to bola parada,krasne sa to a rychlo hojilo.Drzim palce aby to bolo ok po prvom strhnuti,my sme s tym bojovali roky a bolo to pre dieta katastrofa
https://etabletka.sk/obchod/atrauman-ag-10x10cm... taketo to bolo tie naplaste
...a nelepilo sa mu to na to bolave lozko,lebo tie naplaste boli mastne a stacilo raz za 24 hodin prelepit,fakt odporucam...a nechet mal zapaleny vzdy ked mu strhaval alebo operoval lozko...hnis atd
@levandullaa mala som úraz pri ktorom bolo poškodené ložko...necht ostal taký nijaký,kým som nezakopla ...ostal kolmo..ani urvať,ani prilepiť naspäť,jediné východisko urazovka,kde ho strhli a vystrihli až kdesi z prdele ...umrtvili...strhnuté som necítila,iba to vystrihovanie....po odmrvení som nevedela kde od radosti nohu vyložiť...ani tak,ani tak....asi dva týždne som chodila na prevezy...teraz rastie tak dva milimetre za rok,aj to prehãňam....bieda
@mariana7 syn mal hnisave okolie nechtu, v pondelok mu chirurg strhol necht. V utorok sme dali dole obväz, odvtedy to ma odkryté. Rana je akoby čierna, akoby chrasta, hnis okolo prsta sa stále tvorí. Co s tým? Je ôk keď ta rána je suchá akoby čierna, asi chrasta sa tvorí? A čo dať na hnis? Ďakujem
@ladybaby prepackaged az teraz som si vsimla spravu...no nas nemam hnis ked mu strhli nechat dlho,mozno aj 2 mesiace az kym ho nemal vyrasteny tak centimeter...davali sme na to take striebro od chvile ako sa mu zahojila rana...take naplaste so striebrom ,predpisala mi ich kozna ale nedostat ich
@levandullaa Ešte ako dieťaťu mi strhávali. Cítila som len injekciu, ktorou mi omŕtvili prst. Akoby prepichli prst tou ihlou, také pocity som mala a potom už nič. Nebolelo, len ten nepríjemný pocit pri tej injekcii. A to som bola vždy riadna posera a akákoľvek fyzická bolesť je pre mňa nemysliteľná, hoci vŕtanie zubu som zvládla bez injekcie. Takže nebojte sa, je to v pohode. 👍 Dodnes si to pamätám. Ako dlho to dorastalo, už nepamätám, ale pár dní som chodila s obviazanou nohou a nemohla obuť topánku..