Ahojte holky chcem sa opytat otazocku ohladom menstruacie ... Cyklus mam pravidelny cca 5 dnnovy prvu ms po porode som mala po pol roku aj som kojila. Parkrat sa mi stalo ze sice bola silnejsia raz dokonca som mala aj tampon aj hrubu vlozku a vsetko mi do hodiny pretieklo co bolo vazne otras ale dnes som vstala v noci z postele ze idem teda na wc spala som nabruchu vstala som a stieklo zo mna ako prud celu pravu nohu som mala v krvi a na wc som bola mozno pred tymi 2-3hodinami. Videla som az take akoby platky tmavocervene. Je to okej? Bolesti som mala vcera cely den take ako pred porodom. Este sa mi teda nic take nestalo. Preventivka z novembra = zdrava. Tak nwm
@sunny8 ahoj mala som podobnu skusenost pri ms po porode. Prve dni strašne silne krvacanie dr. mi kazala uživat tieto dni ascorutin je to liek bez predpisu a pomohol mi.
Dnes mam treti den a nemam uz skoro ani kvapku ale krce hej asi zajdem ku gyn ked skoncim zeby ma rovno aj prezrela
Ahoj z vlastnej skúsenosti, určite to nie je normálne, každá neprimerane silná menstruacia niečo značí. U mna to boli polypy na maternici, ktoré mi odstraňovali pod narkozou. Zavolaj svojmu dr. Aký mas problém a nech ta vyšetrí 😉. Veľa stastia