Ahojte,
stretli ste sa prosím vás so psychickou - duševnou poruchou, ktorá má v prenesenom "ľudovom" názve niečo s hrochom - potrebovala by som zistiť lekársky názov ochorenia-poruchy, ale žiaľ neviem si spomenúť ani na tento prenesený názov, používajú ho aj lekári. Žiaľ pamätám si len, že to má niečo dočinenia s hrochom.
Prípadne poradiť nejakú internetovú poradňu - iné fórum, kde by som sa opýtala.
nepocula som nic take, ale pozri web ligy zadusevne zdravie
nepočula - a to som už počula kde čo. ale pozri diagnózy - minule som mala takú stránku otvorenú..... Všetky diagnózy aj s kodmi čo používajú lekári....
Napadla mi len hypománia - to je stav podobny manii, len slabsi odvar, patri to k afektivnym porucham (poruchy nalady).
nieco s hrochom?este som nepocula,ale ked tak rozmyslam ci to nebude nejaka fobia ,panicky strach...az ma clovek s toho hrošiu kožu" a ked to ozaj existuje,(neviem kde si o tom pocua )alebo zeby to malo nieco spolocne s koznymi ochoreniami....? neviem..Ale teraz som schvlane googlila,a nasla som nieco spolocne s hrochom :D ,vola sa to kulocentrismus,pisu tam ze je to degenerativne psychosexualne ochorenie,vraj u" lide a hroši"bola tato choroba diagnostikovana...skus si to vygooglit
??? v zivote som nic take nepocula